Jaakko Nippala Etelä-Suomen aluejohtajaksi Suomen 4H-liittoon

Jaakko Nippala on aloittanut 4H-liiton Etelä-Suomen aluejohtajana 11.2. Toimipaikkana hänellä on Helsinki. ”Paikallistoimijoiden tukeminen on työssä tärkeää ja odotan uudessa tehtävässäni innolla, että pääsen tutustumaan kaikkiin 4H-työtä tekeviin ihmisiin ympäri Etelä-Suomen. Työssä tulen siis liikkumaan paljon”, Jaakko toteaa.

Jaakolle läheisiä ja tuttuja teemoja 4H-toiminnassa ovat nuorten metsäsuhteen kehittäminen, nuorten rohkaiseminen yrittäjyyteen ja työelämätaitojen oppiminen. Hänellä onkin tästä kokemusta monenlaisista yhteistyöprojekteista näihin teemoihin liittyen.

”Toivon tuovani uudenlaisia näkökulmia ja ajatuksia perinteikkääseen järjestöön ja sen kehittämiseen.”

Koulutukseltaan Jaakko on metsänhoitaja Helsingin yliopistosta sekä Yhdysvalloista Pohjois-Carolinan osavaltionyliopistosta. Aikaisemmin hän on työskennellyt Suomen partiolaisilla vuosina 2015–2018 metsäkoordinaattorina ja viimeisimpänä kasvatuskoordinaattorina. Kokemusta on kertynyt myös yliopistolta tutkimustyöstä ja valtionhallinnosta harjoittelussa Maa- ja metsätalousministeriössä sekä Brysselissä Euroopan komissiossa.

”Olen erityisen innostunut työn aloittamisesta, sillä on mahtavaa olla mukana työskentelemässä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien sekä työllistymisen puolesta. 4H valtakunnallisena järjestönä on mielenkiintoinen toimija nuorisokentällä ja sillä on valtavasti potentiaalia, joka saavutetaan yhdessä tekemällä.”

Yhteystiedot:

Jaakko Nippala
jaakko.nippala@4h.fi
p. 050 441  8636

 

Vuoden 4H-yritys -kilpailun finaalissa näkyvät 4H:n arvot

Vuosittain järjestettävän Vuoden 4H-yritys -kilpailun finaaliin on valittu 14 yritystä. Kaikkiaan kilpailuun osallistui yli 80 4H-yritystä. Tänä vuonna palkitaan ensimmäistä kertaa kymmenen vuotta 4H-yrittäjinä toimineet nuoret. Vuoden 4H-yritys -kilpailussa arvioidaan…

Suomen 4H-liiton sääntömääräinen edustajakokous 24.4.2019

Suomen 4H-liiton edustajakokous pidetään keskiviikkona 24. päivänä huhtikuuta 2019 alkaen klo 9.00 Keskustakirjasto Oodin Maijansalissa, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat. Lue lisää...