Kiinnostavatko ulkomaat? Hae 4H-vaihtariksi!

Hakuaika 4H:n nuorisovaihtoihin on jälleen meneillään. Tilaisuus lähteä 4H:n kautta ulkomaille on upea juttu, johon todella kannattaa tarttua. Reissusi teet turvallisesti ja edullisesti.

Vaihtoaikasi asut paikallisissa perheissä ja perehdyt vieraisiin kulttuureihin paremmin kuin tavallisella turistireissulla.

16-vuotiaat voivat tutustua kuukauden ajan Kanadaan, ja 18 vuotta täyttäneille aukeavat portit muun muassa Pohjois-Irlantiin, Saksaan, Skotlantiin, Taiwaniin ja Etelä-Koreaan.

Hakuaika kesän 2016 vaihtoihin päättyy 30.11.2015.

Vaihto on seikkailu, joka kannattaa!

Lue lisää 4H:n vaihto-ohjelmista ja täytä hakulomake.

Kansainvälistyä ja kielikylpyillä voi myös kotimaassa ryhtymällä isäntäperheeksi ulkomailta Suomeen tulevalle vaihtarille.
Lue lisää isäntäperheeksi ryhtymisestä ja täytä lomake.

Vielä ehdit osallistua Bongaa puulaji -kilpailuun

Mikä on lempipuulajisi? Mikä puulaji olisit jos olisit puu? Tunnistatko tammen, pihlajan ja vaahteran? Osallistu kilpailuun ottamalla itsestäsi selfie lempipuusi kanssa! Puulajin tulee olla tunnistettavissa eli ota siitä esimerkiksi lehti…

Haku 4H:n nuorisotoimikuntaan on käynnissä

Voit hakea, jos olet 16–28-vuotias 4H:n jäsen. Nuorisotoimikuntaan valitaan viisi nuorta vuodeksi kerrallaan, ja sen tehtävänä on tuoda esiin 4H-nuorten ajatuksia ja mielipiteitä. Nuorisotoimikunta eli nutoku tapaa vuoden aikana kasvotusten…