”Mitä keppihevoset syövät?” -käsityökilpailu lapsille ja nuorille

Anna kilpailuviettisi sykkiä ja ryhdy miettimään, mitä keppihevoset syövät. 4H viettää 90-vuotisjuhlavuottaan, ja järjestämme yhteistyössä Suomen Kädentaidot 2018 -messujen  ja käsityölankoja valmistavan Novita Oy:n kanssa juhlavuoden käsityökilpailun.

Kilpailutehtävänä on tehdä käsityö, joka on keppihevosten ruokaa. Kilpailutyön saa valmistaa erilaisilla tekniikoilla, se voi olla esimerkiksi virkattu, neulottu, ommeltu, huovutettu, puusta veistetty tai vaikka rautalangasta väännetty.

4H:n toptehtavat.fi-sivustolla on julkaistu viriketehtäviä, joiden avulla saat inspiraatiota oman kilpailutyösi tekemiseen. Mitä keppihevoset syövät -teemasta löydät muun muassa ohjeen keppihevosen koulutusherkun valmistamiseen.

Kilpailuaika 15.8.–15.10.2018

Kaikille avoimen kilpailun sarjat
Sarja 1. 6–12 vuotta (ikä kilpailuaikana)
Sarja 2. 13–17 vuotta (ikä kilpailuaikana)

Muistathan ottaa kilpailutyöstäsi valokuvan ja lisää se toptehtavat.fi-sivustolle tai Instagramiin. Merkitse kuviin aihetunnisteet #mitäkeppihevosetsyövät, #keppihevonen #4HSuomi #Kädentaidot ja #novitaknits.

Lisätietoa kilpailusta ja tarkat osallistumisohjeet

Kilpailutöiden näyttely

Molemmista sarjoista valitaan 10 kilpailutyötä, jotka pääsevät esille Suomen Kädentaidot 2018 -messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 16.–18.11.2018. Messuilla on myös 4H: n työpaja.

Tärkeät kädentaidot

Kädentaitojen oppiminen on tärkeä osa 4H:n kerhotoimintaa. Eri puolilla Suomea toimii 2 700 4H-kerhoa, jotka kokoontuivat vuonna 2017 lähes 43 000 kertaa. Näistä kokoontumiskerroista käsityöaiheisia oli yli 9 000 ja niihin osallistui 80 800 lasta. Kädentaidot ovatkin vuodesta toiseen yksi suosituimmista aiheista 4H-kerhoissa.

Mitä keppihevoset syövät -kilpailun järjestävät yhteistyössä Suomen 4H-liitto , Tampereen Messut Oy / Suomen Kädentaidot -messut ja Novita Oy

 

 

 

 

 

 

 

Haku auki: “Play Your Part” Budapestissä, Unkarissa 16.–23.9.2018

Rural Youth Europen Study Session järjestetään syyskuussa Budapestissä. Oletko sinä yksi osallistujista? Lue lisää...

4H-leivoskilpailun finalistit on valittu!

Kerholaiset leipoivat 90 v 4H:lle. Juhlaleivos oli kaikille 4H-kerhoille suunnatun Vuoden 4H-kerho -kilpailun aihe. Safkasankarit-yrityskerhot ja monet muutkin 4H-kerhot laittoivat jauhot pölisemään ja alkoivat innokkaasti suunnitella 4H:n näköistä leivosta. Kilpailuun osallistui lähes 120 kerhoa eli yli 1000 lasta ja nuorta. Lue lisää...