Nenäpäivä-kampanja alkaa 15.10. – olemme mukana!

Kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävä Nenäpäivä-kampanja käynnistyy torstaina 15.10. 4H-järjestö on näkyvästi mukana kampanjassa: 4H-kerhot ympäri Suomen myyvät 5 euron hintaisia raaputettavia Nenäarpoja.

Jokaisesta 4H:laisen myymästä Nenäarvasta menee 4 euroa kehitysmaiden lasten hyväksi vuoden 2015 Nenäpäivä-keräykseen – 1 euro tulee paikallisen 4H-toiminnan tukemiseen suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi tehtävään työhön. Ostamalla Nenäarvan 4H:laiselta olet siis mukana tukemassa hyviä tekojamme lähellä ja kaukana!

Haluaisitko 4H:n arpamyyjät paikalle tapahtumaasi tai ostaa isomman erän Nenäarpoja esimerkiksi työporukalla? Ota yhteyttä oman alueesi 4H-yhdistykseen ja ehdota yhteistyötä. Lähimmän 4H-yhdistyksen löydät hakutoiminnon avulta täältä.

Lisätietoa Nenäarpajaisista

Haku 4H:n nuorisotoimikuntaan on käynnissä

Voit hakea, jos olet 16–28-vuotias 4H:n jäsen. Nuorisotoimikuntaan valitaan viisi nuorta vuodeksi kerrallaan, ja sen tehtävänä on tuoda esiin 4H-nuorten ajatuksia ja mielipiteitä. Nuorisotoimikunta eli nutoku tapaa vuoden aikana kasvotusten…

1. marraskuuta on Global 4H Day

Nyt nostetaan 4H-toiminta sille kuuluvaan arvoon. Marraskuun 1. päivänä vietetään Maailmanlaajuista 4H-päivää. Haastamme kaikki 4H:n ystävät twiittaamaan, lataamaan Instagram-kuvia ja julkaisemaan Facebook-päivityksiä aiheenaan 4H. Hashtageilla Global4HDay ja 4HSuomi kaikki 4H:n…