Oletko sinä kesän 2017 4H-tubetähti?

KIPINÄYRITTÄJÄT TUBETTAVAT

Kipinäyrittäjät ovat nuoria, jotka ovat syttyneet 4H-yrittäjyyteen. He yrittävät, oppivat ja tienaavat. Jokainen omalla tavallaan. Hae mukaan, jos olet 15–28-vuotias ja joko perustamassa 4H-yritystä kesäksi, jo kokenut 4H-yrittäjä tai yrittämisestä vasta haaveileva.

Etsimme 4H-yrittäjiä ensi kesän tubetähdiksi. Hae kipinäyrittäjäksi ihan viimeistään 23.4.2017.

Kokemusta tubettamisesta sinulla ei tarvitse olla, mutta kylläkin kamera ja tekninen laitteisto omasta takaa.

Voit hakea yksin tai tiimisi kanssa.

4H:n tubetähdet tuovat näkyväksi nuorten yrittäjyyttä sekä iloineen että haasteineen. Mukaan valitut tubettajat saavat koulutusta ennen kesää ja sparrausta kesäkuun ajan. Lisäksi he osallistuvat TUBECON2017-tapahtumaan 12.–13.8. Luvassa on myös yllätyspalkinto.

Hankkeen tuottajilla Kirsi Hataralla ja Lotta-Kaisa Riistakoskella on laaja kokemus elokuvallisesta tarinankerronnasta. Mukana sparraamassa ovat muun muassa Mikko Silvennoinen (tuottaja, Tubecon) ja Satu Järveläinen (toimittaja, 4H-aktiivi, 4H-nuorisotoimikunnan puheenjohtaja).

Hakuohje

Kuvaa yrityksellesi maksimissaan 3 minuutin mittainen esittelyvideo. Videossa esittelet itsesi/tiimisi sekä kerrot yrityksestä. Laita video YouTubeen omalle tilillesi ja lähetä meille linkki sähköpostiin supertuottajat@gmail.com viimeistään 23.4.2017. Voit halutessasi laittaa linkin salasanan taakse. Kerro sähköpostissa hakijoiden yhteystiedot, ikä, yrityksen nimi ja paikkakunta.

Valinnat

Mukaan valitaan 3–5 yritystä, joille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 24.4.2017. Kaikille mukaan valituille järjestetään koulutuspäivä 6.5.2017 Helsingissä. Tubetus tapahtuu kesäkuun 2017 aikana.

Miksi kannattaa hakea mukaan?

  • Tutustut toisiin tubettaviin 4H-yrittäjiin.
  • Haastat itsesi oppimaan uutta.
  • Saat sparrausta tubettamiseen viestinnän asiantuntijoilta.
  • Saat palautetta yrittäjyydestäsi kokeneilta yrittäjiltä ja kehität omaa yrittäjyyttäsi.
  • Saat yrityksellesi näkyvyyttä, autat yritystäsi kasvamaan ja löydät uusia asiakkaita.

 

Lisätietoja saat Hilkalta: hilkka.nase(a)4h.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Sirpa Murtovaara Kuusamon 4H-yhdistyksestä palkittiin Vuoden innostajana

Ilmianna innostaja -kampanjassa etsittiin henkilöitä, jotka innostavat nuoria. Kaikkien ehdotettujen joukosta paneeli valitsi Vuoden innostajaksi Sirpa Murtovaaran. Valinta julkistettiin NUORI2017 tapahtumassa Tampereella 29.3.2017. Lue lisää...

Suomen 4H-liitto hakee toimitusjohtajaa

Suomen 4H-liitto on suuren valtakunnallisen 4H-järjestön keskusliitto. 4H-liiton jäseninä ovat 226 paikallista 4H-yhdistystä ja seitsemän valtakunnallista järjestöä. Liiton palveluksessa on 45 työntekijää viidellätoista paikkakunnalla. 4H on vahvaan paikalliseen toimintaan perustuva…