Osallistu nuorisolain valmisteluun vastaamalla kyselyyn

Nuoret ja nuorten kanssa toimivat halutaan osallistaa uuden nuorisolain valmisteluun. Opetus- ja kulttuuriministeriö valmistelee nuorisolain uudistamista. Tavoitteena on, että laki tulee voimaan vuoden 2016 alusta.

Osana uutta lainvalmistelutapaa opetus- ja kulttuuriministeriö selvittää avoimella internet-kyselyllä mielipiteitä siitä, millainen kehittämisohjelma palvelisi parhaiten nuorten elinolojen parantamiseksi tehtävää työtä ja miten nuorisopolitiikan kehittämisohjelma tulisi kirjata uuteen nuorisolakiin.

Kyselyn tarkoituksena on kerätä näkemyksiä siitä, miten nuorisopolitiikan kehittämisohjelma tulisi kirjata uudistettavaan nuorisolakiin. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10 – 15 minuuttia. Vastata voi vuoden 2014 loppuun asti.

Vastaa sinäkin kyselyyn ja vaikuta!

Kyselyn ohella lainvalmisteluun voi osallistua myös sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Tiedote nuorisolain valmistelusta.

Nuorisotoimikunta edustaa ja vaikuttaa. Lue uusi blogi!

Nuorisotoimikunta eli nutoku edustaa 4H-nuoria monilla eri foorumeilla. Lue uusin blogi! Uudessa blogikirjoituksessaan nutokulaiset kertovat, missä kaikkialla he ovat päässeet avaamaan sanaisia arkkujaan ja näin vaikuttamaan. Blogi: Nuorisotoimikunta edustaa Ja…

Lokakuu aikaa! Ideoikaa oma projekti ja hakekaa 4H Itse tehty -rahaa

Nyt olisi taas tarjolla rahaa omiin projekteihin! Oliko sinulla jokin suunnitelma tai idea? Ota kaverit mukaan! Lue lisää...