Paikka avoinna sinulle, 4H-vapaaehtoinen

Etsimme kahta 4H-vapaaehtoista kehittämään 4H-nuorisotyötä. Tämä tilaisuus on juuri sinulle, joka toimit esimerkiksi 4H-kerhossa aikuisohjaajana.

Haluamme vapaaehtoisilla vahvistaa nuorisotyön tiimiä sekä ryhmätoiminnan ryhmää. Ryhmätoimintaan 4H:ssa kuuluvat kerhot ja kilpailut. Nuorisotyön tiimi vastaa muun muassa nuorisotyön vuosisuunnittelusta ja tuotteiden kehittämisestä sekä yhdistyksille tarjottavista valtakunnallisista palveluista, kuten koulutuksista ja materiaaleista.

Sinä nuorisotyön tiimissä?

Tiimissä ovat mukana 4H:n kehityspäälliköt ja projektipäälliköt, edustajat 4H-yhdistyksistä ja alueilta sekä nuorisotoimikunnasta. Nyt etsimme siis joukkoomme vapaaehtoista 4H-toimijaa. Tehtävänäsi on olla mukana tiimin kokouksissa kerran kuukaudessa (pääsääntöisesti sähköisesti) ja tuoda keskusteluun mukaan 4H-vapaaehtoisen ajatuksia ja ideoita. Voit myös osallistua 4H-liiton intrassa asioiden valmisteluun kokousten välillä.

Sinä ryhmätoiminnan ryhmässä?

Ryhmässä ovat mukana ryhmätoiminnasta vastaava kehityspäällikkö, edustajat 4H-yhdistyksistä ja alueilta sekä nuorisotoimikunnasta. Nyt etsimme ryhmään mukaan vapaaehtoistoimijaa, joka on kiinnostunut ryhmätoiminnan kehittämisestä. Tehtävänäsi on osallistua kokoukseen muutaman kerran vuodessa, lisäksi pääset mukaan ryhmän työskentelyyn 4H-liiton intrassa kokousten välillä.

Kuinka voit hakea?

Jos sinulla on kokemusta vapaaehtoistoiminnasta 4H-nuorisotyössä ja olet mielelläsi mukana kehittämässä toimintaa lapsille ja nuorille, voit olla juuri sopiva henkilö tiimiin tai ryhmään.

Tehtävistä ei makseta erillistä korvausta, korvaamme mahdollisesta matkustamisesta aiheutuvat matkakulut ja päivärahat.

Jos kiinnostuit nuorisotyön tiimistä, kirjoita vapaamuotoinen, lyhyt teksti, jossa kerrot vapaaehtoisesta toiminnastasi 4H:ssa ja siitä, miksi tehtävä sinua kiinnostaa. Lähetä teksti nuorisotyön johtaja Marjaana Liukolle sähköpostilla viimeistään1.9.2015: marjaana.liukko(at)4h.fi. Häneltä saat myös lisätietoa asiasta, p. 044 783 0301.

Jos kiinnostuit ryhmätoiminnasta, ota yhteyttä kehityspäällikkö Virpi Skippariin viimeistään1.9.2015: virpi.skippari(at)4h.fi tai 044 783 0302.

Tule mukaan tekemään lapsille ja nuorille parempaa huomista!

4H-kerholaisten myymät Nenäarvat tulevat myyntiin!

4H on mukana syksyllä järjestettävissä suurissa Nenäarpajaisissa! Kerholaiset myyvät 5 euron Nenäarpoja, joiden tuotolla tuetaan lapsia ja nuoria kehitysmaissa mutta myös lasten ja nuorten kerhotoimintaa Suomessa. Tule sinäkin tekemään yhdessä hyvää! Lue lisää Nenäpäivästä ja Nenäarpajaisista.   [caption id="attachment_7026" align="alignleft" width="310"] Kuvan tyttö on Itä-Timorista. Nenäpäivän tehtävänä on kerätä varoja pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin ja edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla.[/caption] Lue lisää...

#4HDuuni-kuvahaastekilpailu on ratkennut

#4hduuni-kuvahaaste starttasi Instagramissa huhtikuussa ja päättyi elokuussa. Kannustimme nuoria ottamaan kuvan 4H-duunistaan tai itsestään sen äärellä tyyliin: ”Duuni kuin duuni, johon 4H jollain tavalla liittyy.” Osallistujat merkkasivat Instagramiin lataamansa kuvat…