Pertunmaan 4H-yhdistys menestyi Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa

Pertunmaan 4H-yhdistys sai erityismaininnan Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjan kilpailussa. Yhdistys vastaanotti huomionosoituksen ”Esimerkillisestä alle 18-vuotiaiden työllistämisestä”.

Vastuullisimmat kesätyönantajat julkistettiin kampanjan päätöstilaisuudessa Alma-talossa Helsingissä 25.8.2015. Pertunmaan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Honkanen ja 9-luokkalainen Sanni Antinniemi kävivät vastaanottamassa erikoismaininnan.

Kampanjaan osallistui tänä vuonna ennätykselliset 262 työnantajaa.

Mikä Vastuullinen kesäduuni -kampanja?
Työnantajat voivat ilmoittautua kampanjaan vuosittain. Osallistumismaksu on 200 euroa. Kampanjaan kuuluu myös kilpailu, joka on avoin kaikille kunkin vuoden kampanjassa mukana oleville työnantajille. Kilpailussa palkitaan parhaat kesätyönantajat.

Artikkelin kuvan on ottanut Dora Dalila.

#4HDuuni-kuvahaastekilpailu on ratkennut

#4hduuni-kuvahaaste starttasi Instagramissa huhtikuussa ja päättyi elokuussa. Kannustimme nuoria ottamaan kuvan 4H-duunistaan tai itsestään sen äärellä tyyliin: ”Duuni kuin duuni, johon 4H jollain tavalla liittyy.” Osallistujat merkkasivat Instagramiin lataamansa kuvat…

4H on mukana suurissa Nenäarpajaisissa

4H-järjestö on tänä vuonna näkyvästi mukana kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävässä Nenäpäivä-kampanjassa, kun 4H-kerhot ympäri Suomen ryhtyvät myymään 5 euron hintaisia raaputettavia Nenäarpoja. Jokaisesta 4H:laisen myymästä Nenäarvasta menee 4 euroa kehitysmaiden…