Shake it – Experience tarjosi upeita kokemuksia

Puoli vuotta kestänyt 4H-tapahtumavalmennus huipentui lauantaina 7.6. nuorten itsensä suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumaan Jyväskylässä.

Shake it – Experience koostui kolmesta osasesta: Päivän mittaan nuorten joukkueet kisasivat haastavassa joukkuekilpailussa tehden erilaisia luovuutta, tietoja ja taitoja sekä heittäytymistä vaativa haasteita. Tehtävänä oli mm. valmistaa ruokaa eräolosuhteissa, feissata ja markkinoida illan konserttia, esittää itse keksitty laulu keskellä Jyväskylän kävelykatua ja keksiä mainoslause 4H-Yritykselle.

4H-yrittäjillä oli kävelykadulla oma myyntitapahtuma, jossa myynnissä oli mm. tauluja, vaatteita, koruja, kalajalosteita ja postikortteja. Illalla keräännyttiin Aalto-saliin Experience-jatkoille, jossa livemusiikkia tarjoilivat huippuesiintyjät.

Experience-joukkuekisassa voittajaksi selviytyi Lapinlahden 4H:n Team Meatballs, joka sai palkinnoksi huikean 500 euron voittopotin. Myös paikalla olleiden 4H-Yritysten kesken järjestettiin kilpailu, jonka voiton ja 500 euron palkinnon vei rovaniemeläinen kierrätysmateriaaleista vaatteita ja asusteita valmistava Antivaate.

Jättisuuret onnittelut molemmille voittajille!

Kuvia tapahtumasta löytyy 4HSuomen Facebook-sivuilta.

Kahdeksasluokkalaisten yritysideat palkittiin

Viime syksystä lähtien käynnissä ollut Orin Hampaissa yritysideakilpailu huipentui jännittäviin finaalitaistoihin Orimattilan yläkouluissa. Lue lisää...

Suomessa 4H-nuoria ulkomailta

Vaihtarikausi on käynnissä. Lue lisää...