Tänään 6.11. vietetään Nenäpäivää – 4H:laiset mukana Nenäshow’ssa!

Kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävä Nenäpäivä-kampanja huipentuu tänään perjantaina 6.11., kun vietetään Nenäpäivää. Koko Suomi täyttyy hauskasta hyvän tekemisestä – myös 4H on vahvasti mukana tekemässä hyviä tekoja lähellä ja kaukana!

Kuluneiden viikkojen aikana 4H-kerholaiset ovat myyneet Nenäarpoja kehitysmaiden lasten hyväksi. Samalla he ovat hankkineet varoja paikalliseen 4H-toimintaan: jokaisesta 5 euron hintaisesta Nenäarvasta tulee 1 euro suomalaisten lasten ja nuorten hyväksi.

4H-kerholaiset ovat mukana myös tänään Yle TV2:lta lähetettävässä Nenäpäivä-show´ssa. Show alkaa kello 19, ja se on suora lähetys. Kerholaiset voi bongata sketsistä 4H vs. 4 H:ta. Yleisön joukossa istuvat puolestaan Kauhajoen Hangaskylän 4H-kerholaiset. Hangasjoen 4H-kerho voitti 4H-kerhojen Nenäarpakisan ja sai palkinnoksi liput Nenäpäivä-shown katsomoon.

Nenäpäivä-show näyttää meille, mihin Nenäarpajaisten tuotto käytetään kehitysmaissa.

Arpojen myynti jatkuu marraskuun loppuun asti!

Lisätietoa Nenäpäivä-show´sta ja sen esiintyjistä.

Vielä ehdit hakea nuorisotoimikuntaan

Viimeinen hakupäivä nuorisotoimikuntaan on 21. marraskuuta. Nuorisotoimikunnan eli nutokun jäsenyys on sinulle, 16 - 28-vuotias nuori, aitiopaikka nuorisojärjestöön ja koko järjestökenttään. Nutokulaiset pääsevät vaikuttamaan, kehittämään ja edustamaan järjestöämme. 4H-nuorisotoimikunta tuo…

4H-kerho verkossa? Tervetuloa verkkokurssille, kerhonohjaaja!

Mikä ihme on TOP-tehtäväsivusto? Mitä uutta se tuo 4H-kerhotoimintaan?  Pitäisinkö kerhoblogia? Tekisimmekö mediaa kerhossa? Ja mites ne turvallisuusasiat? Lue lisää...