Vapaaehtoiseksi nuorten seminaariin Ruotsissa?

Lähde vapaaehtoiseksi järjestämään kansainvälistä maaseudun nuorten seminaaria, joka järjestetään Hallandissa, Ruotsissa 2.-6.4.2015.

Suomen 4H-liiton eurooppalainen kattojärjestö Rural Youth Europe etsii kahta fasilitaattoria ja keittiöpäällikköä ensimmäistä kertaa järjestettävään, 14-17-vuotiaille nuorille suunnattuun maaseudun nuorten seminaariin. Seminaariin tulee osallistujia eri puolilta Eurooppaa. Seminaarin teemana on opiskelu, työnhaku ja työmahdollisuudet maaseudulla.

Energisiltä ja innostavilta fasilitaattoreilta toivotaan sujuvaa englannintaitoa, tietoa ja kokemusta esim. työnhakuun liittyvistä asioista tai projektitoiminnasta ja mielellään 20–27-vuoden ikää.

Keittiöpäällikön tehtävänä on muonittaa 24 hengen ryhmä koko seminaarin ajan. Hänellä täytyy olla ajokortti.

Vapaaehtoistyöstä ei saa palkkaa, mutta paljon muuta on tarjolla: Saat ruuat, majoituksen ja materiaalit tapahtuman ja valmisteluviikonlopun aikana. Matkakulusi korvataan kokonaan sekä tapahtumaan että valmisteluviikonloppuun. Ja totta kai – seminaari tarjoaa myös uusia kontakteja, uusia ideoita ja uutta motivaatiota!

Lue tapahtumaan tarkemmin Rural Youth Europen nettisivuilta ja lähetä hakemuksesi (CV ja motivation letter) vapaaehtoiseksi 7.1.2015 mennessä osoitteeseen office@ruralyoutheurope.com.

21 nuorta lähtee 4H:n kautta maailmalle

Vuoden 2015 4H-vaihtarit on valittu. Lämpimästi onnea ja unohtumatonta ulkomaanmatkaa kaikille maailmalle lähtijöille! Lue lisää...

Nuorisotoimikunta vuodelle 2015 on valittu

4H:n nuorisotoimikunta koostuu viidestä 16–28-vuotiaasta nuoresta, jotka haluavat olla mukana kehittämässä 4H-järjestöä sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Nuorisotoimikunta tuo nuorten äänen kuuluville järjestön hallintoon. Vuoden 2015 nuorisotoimikunnassa vaikuttavat Miila Lumijärvi Vihannin…