Vielä ehdit hakea nuorisotoimikuntaan

Viimeinen hakupäivä nuorisotoimikuntaan on 21. marraskuuta. Nuorisotoimikunnan eli nutokun jäsenyys on sinulle, 16 – 28-vuotias nuori, aitiopaikka nuorisojärjestöön ja koko järjestökenttään.

Nutokulaiset pääsevät vaikuttamaan, kehittämään ja edustamaan järjestöämme. 4H-nuorisotoimikunta tuo nuorten äänen kuuluville myös järjestön hallintoon. Anna sinäkin äänesi kuulua!

Hae mukaan 4H-nuorisotoimikuntaan! Yksi parhaimmista 4H-kokemuksistasi odottaa sinua.

1) Nuorisotoimikuntaan valitaan vuodelle 2016 viisi jäsentä. Hakuaika on 13.10.–21.11.2015
2) Voit hakea, jos olet 16–28-vuotias 4H:n jäsen.
3) Voit hakea myös, vaikka olisit aiemmin toiminut nuorisotoimikunnassa. Nuorisotoimikuntaan valitaan yksi aiemman kauden edustaja.
4) Luottamustehtävistä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Nuorisotoimikunnan työskentely on rentoa ja vapaamuotoista.
5) Jos kiinnostuit, täytä hakulomake. Valinnassa painotetaan erityisesti omaa motivaatiota ja aiempaa toimintaa 4H:ssa.
6) Uuden toimikunnan kokoonpano on selvillä vuoden loppuun mennessä.

Tutustu nutokun blogiin ja Instagramiin, lue lisää ja täytä hakulomake.

Mitä vuosi nutokussa antoi?

Oma vaikuttaminen ja itseilmaisu ovat minulla kehittyneet valtavasti. En unohda niitä hienoja kokouksia, vaikuttamistapahtumia ja koulutuksia, joihin olen nutokun ja oman 4H-toimintani kautta päässyt osallistumaan.

Susanna Leppähaara, 19, Salo

Kokemukseni vaikuttamisesta on kasvanut tämän vuoden aikana. Olen saanut kokonaisvaltaisen kuvan päätöksenteosta järjestössämme. Yleensä nuorilta kysytään vertauskuvallisesti vain kaapin väriä, miksi ei itse sitä kaappia. Nutokussa voi itse vaikuttaa kaapin paikkaan.

Miila Lumijärvi,16, Oulu

 

4H-viikkoa vietetään 26.10.–1.11.2015

4H-viikkoa vietetään viikolla 44, eli 26.10.–1.11.2015. Teemana on Suomen 4H:n kansainvälinen toiminta. 4H toimii maailmanlaajuisesti yli 80 maassa, ja maailmassa on yli 10 miljoonaa 4H:n jäsentä. Myös meillä Suomessa 4H…

Tänään 6.11. vietetään Nenäpäivää – 4H:laiset mukana Nenäshow’ssa!

Kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävä Nenäpäivä-kampanja huipentuu tänään perjantaina 6.11., kun vietetään Nenäpäivää. Koko Suomi täyttyy hauskasta hyvän tekemisestä – myös 4H on vahvasti mukana tekemässä hyviä tekoja lähellä ja kaukana!…