Vielä ehdit osallistua Bongaa puulaji -kilpailuun

Mikä on lempipuulajisi? Mikä puulaji olisit jos olisit puu? Tunnistatko tammen, pihlajan ja vaahteran? Osallistu kilpailuun ottamalla itsestäsi selfie lempipuusi kanssa!

Puulajin tulee olla tunnistettavissa eli ota siitä esimerkiksi lehti kuvaan näkyviin. Kerro kuvatekstissä, mikä puulaji on kyseessä. Pistä luovuutesi liikkeelle – Ihan vakavalla ilmeellä ei kuvassa tarvitse olla!

Kilpailuaika on 1.4.-31.10.2015

Kisa on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa, 6–12-vuotiaat ja 13–28-vuotiaat.
Voittajat saavat palkinnoksi hienot kamerat. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 4H-aiheisia tuotepalkintoja.
Katso osallistumisohjeet ja mene metsään!

4H on mukana suurissa Nenäarpajaisissa

4H-järjestö on tänä vuonna näkyvästi mukana kehitysmaiden lasten hyväksi järjestettävässä Nenäpäivä-kampanjassa, kun 4H-kerhot ympäri Suomen ryhtyvät myymään 5 euron hintaisia raaputettavia Nenäarpoja. Jokaisesta 4H:laisen myymästä Nenäarvasta menee 4 euroa kehitysmaiden…

Kiinnostavatko ulkomaat? Hae 4H-vaihtariksi!

Hakuaika 4H:n nuorisovaihtoihin on jälleen meneillään. Tilaisuus lähteä 4H:n kautta ulkomaille on upea juttu, johon todella kannattaa tarttua. Reissusi teet turvallisesti ja edullisesti. Vaihtoaikasi asut paikallisissa perheissä ja perehdyt vieraisiin…