Kadonneen kesätyön metsästys -kampanja tarjoaa 4H-yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille touko- ja kesäkuun aikana mahdollisuuden osallistua ilmaiseen ja etänä toteutettavaan yrityskoulutukseen.

Huom! Kaikki valtakunnalliset koulutukset ovat päättyneet, voit tiedustella 4H-yrityskoulutuksia omasta paikallisesta 4H-yhdistyksestäsi. Voit tehdä koulutuksen myös itsenäisesti verkkokoulutuksena. Lue lisää verkkokoulutusmahdollisuudesta ja katso rekisteröintiohjeet 4H-akatemian verkkosivuilta.

4H-yrittäjyys on yksi tapa työllistää itsensä kesällä. 4H-yrittäjyys on yksi yrittäjyyden malli, jossa 13-28-vuotiaat voivat perustaa oman 4H-yrityksen tuetusti ja ohjatusti. Lue lisää 4H-yrittäjyydestä tästä linkistä.

Paikalliset 4H-yhdistykset järjestävät osana toimintaansa yrityskoulutuksia, joista saa hyvät valmiudet oman 4H-yrityksen perustamiseen. Nyt tarjoamme mahdollisuuden osallistua valtakunnallisiin koulutuksiimme ympäri Suomen!

Koulutuksessa mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa ja suunnitella kannattavaa yritystoimintaa. Koulutuksessa opit muun muassa yrityksen viestintää  ja markkinointia, talouden suunnittelua, kirjanpitoa ja verotusta sekä raportointia. 4H-yrityskoulutus on yhden opintopisteen laajuinen. Lue lisää 4H-yrityskoulutuksen sisällöistä ja opintopisteytetystä todistuksesta 4H-akatemian sivuilta.

4H-yrityskoulutukset jakautuvat kahteen neljän tunnin kokonaisuuteen seuraavasti:

3.6. ja 10.6. klo 16-20

9.6. ja 16.6. klo 14-18

10.6. ja 15.6. klo 14-18

16.6. ja 21.6 klo 14-18

22.6. ja 29.6. klo 14-18

Ilmoittaudu pian mukaan – paikkoja rajoitetusti!

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen alla olevan lomakkeen kautta. Voit osallistua ainoastaan yhteen koulutukseen ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et löytänyt itsellesi sopivaa ajankohtaa, voit tiedustella koulutuksia omaa paikkakuntaasi lähinnä olevasta 4H-yhdistyksestä.

Kadonneen kesätyön metsästys - ilmoittaudun mukaan valtakunnalliseen 4H-yrityskoulutukseen