Hae mukaan tubettaja Joose ”Johku” Soinin mentoroitavaksi ja vie 4H-yrityksesi uudelle levelille!

Oletko jo perustanut tai ajatellut perustaa 4H-yrityksen? Esiinnytkö luontevasti kameran edessä? Miltä kuulostaisi, että tubettaja ja 4H:n TikTok-sisällöntuottaja Joose toimisi mentorinasi kesällä 2024? Hae mukaan täyttämällä tältä sivulta löytyvä lomake viimeistään 23.5.

4H Suomen TikTok-tilillekin sisältöä tekevä Joose haluaa auttaa yhtä aloittelevaa 4H-yrittäjää kehittämään toimintaansa. Joosen mentoroitavana saat tukea esimerkiksi yritysideasi hiomiseen sekä asiakkaiden hankkimiseen. Tapaatte säännöllisesti ja pääset kysymään Jooselta juuri sillä hetkellä mietityttäviä asioita. Samalla pääset osaksi @4hSuomi TikTok-tuotantoa, kun kuvaatte someen sisältöä yritystoimintaasi liittyvistä asioista ja pidätte hauskaa!

Lue lisää 4H-yrityksen perustamisesta täältä.

Kuka on Joose Soini?

Joose on 18-vuotias tubettaja, jolla on yhteensä yli 90 000 seuraajaa somekanavillaan. Joose aloitti itse 4H-yrittäjänä vuonna 2020. Nykyään hän harjoittaa liiketoimintaansa osakeyhtiönsä kautta. 

Mitä sinulta odotetaan?

  • Olet vähintään 15-vuotias
  • Olet 4H-yrittäjä tai olet aikeissa perustaa 4H-yrityksen kesäksi 2024.
  • Asut pääkaupunkiseudulla.
  • Esiinnyt luontevasti kameran edessä.
  • Olet kiinnostunut kehittämään yritystoimintaasi.

Valitulle 4H-yrittäjälle maksetaan videoilla esiintymisestä 150 euron palkkio. Palkkio maksetaan videokuvausten jälkeen. Videoiden määrästä ja aikatauluista sovitaan erikseen.

Hae Joose Soinin mentoroivaksi

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.