Kiehtooko eksoottinen Afrikka? 4H:n jäsenenä sinulla on upea mahdollisuus tutustua afrikkalaiseen kulttuuriin ja 4H-toimintaan paikan päällä!

Suomen 4H järjestää vuosittain 2 viikon mittaisen tutustumismatka Tansaniaan. Reissun aikana pääset tutustumaan Afrikan 4H:hon ja samalla näkemään ja kokemaan aitoa, afrikkalaista elämää!

Seuraavan kerran tutustumismatka järjestetään 20.7. – 3.8.2018. (mukana ainakin Maryland, USA ja States 4-H Exchange)

Ainutlaatuiset Afrikan reissut ovat tarkoitettu yli 16-vuotiaille, seikkalunhaluisille ja rohkeille 4H:laisille. Mukaan lähtee myös 4H:n aikuisia työntekijöitä. Reissujen ohjelma vaihtelee hieman maakohtaisesti, mutta ideana on tutustua paikalliseen 4H-toimintaan, nähdä ja kokea aitoa afrikkalaista meininkiä ja saada ainutlaatuisia kokemuksia täysin uudessa ympäristössä.

Afrikkalainen kulttuuri ja elämäntapa eroavat merkittävästi suomalaisesta, joten matkaan kannattaa lähteä rinkka täynnä avoimuutta ja rohkeutta. Tämä reissu tulee olemaan upea elämys, jota et unohda koskaan!

 

Tansanian matka oli elämäni hienoin kokemus. Sain tutustua  maan kulttuuriin ja kieleen, niihin ihaniin ja iloisiin ihmisiin.

Mitä maksaa?

Matkan hinta muodostuu lentolipuista kohdemaahan ja takaisin, ohjelmasta, ruokailuista, majoituksesta ja matkakuluista paikan päällä. Lisäksi tarvitaan myös viisumi. Matkan kokonaishinnaksi tulee yleensä noin 2400 euroa. (Hintaan ei sisälly matkavakuutus, rokotukset, eikä käyttöraha paikan päällä). Tarkistathan myös, että passisi on voimassa!

Miten mukaan?

Matkalle haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Lomake lisätään sivuille alkuvuodesta.

Matkaporukka tapaa Helsinki-Vantaan lentokentällä, jonne jokainen saapuu itsenäisesti. Reissun ohjelma ja muu info tarkentuu matkakohtaisesti hyvissä ajoin ennen matkaa.

Lisätietoja:

Päivi Haapasalo
paivi.haapasalo(at)4h.fi
p. 044 783 0306.