Kehitä 4h.fi-verkkosivustoa kanssamme

Kutsumme sinut kehittämään 4h.fi-verkkosivustoa kanssamme. Tällä sivulla pyydämme sinua täyttämään lyhyen lomakkeen ja antamaan mielipiteesi. Suuri kiitos avustasi!

Nykyinen 4h.fi-verkkosivusto julkaistiin huhtikuussa 2022. Julkaisun yhteydessä ja sen jälkeen keräämme arvokasta palautetta sivustolla kävijöiltä. Juuri sinun mielipiteelläsi on merkitystä!

Alla olevalla lomakkeella voit antaa mielipiteesi sivuston käytettävyydestä ja toimivuudesta. Lomakkeen täyttämiseen menee noin 2–10 minuuttia riippuen siitä, miten laajasti tahdot vastata.

Lomakkeeseen vastaajien kesken arvotaan kaksi mustaa, tyylikästä reppua, jossa on 4H:n logo mustalla painettuna. Palautetta kerätään 30.9.2022 asti, jonka jälkeen reput arvotaan ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyllä, haluan olla mukana kehittämässä 4h.fi-verkkosivustoa ja osallistua arvontaan!

7. Haluatko ilmoittautua vapaaehtoiseksi maksimissaan kahden tunnin työpajaan, jossa sivusto käydään läpi Teamsin välityksellä ja saat antaa syväluotaavammin mielipiteesi sivuston kehittämiseen? Kokoamme ryhmän ja lähetämme sinulle vielä kutsun, jos sinut valitaan.*(Pakollinen)
*Toivomme mukaan erityisesti 13–28-vuotiaita nuoria, lasten vanhempia ja 4H:n toimihenkilöitä.
8. Haluatko osallistua kahden repun arvontaan?

Yhteystiedot

Jos haluat osallistua arvontaan tai työpajaan, jätäthän yhteystietosi.
Please enter a number from 10 to 100.
Olen 4H:n jäsen
Suhteeni 4H-järjestöön (voit valita useamman)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suuri kiitos arvokkaasta mielipiteestäsi!