Näin voit osallistua

4H:ssa lapset, nuoret ja aikuiset oppivat toisiltaan ja tekevät yhdessä.

4H:ssa on tekemistä lapsille kerhossa ja nuorille kursseilla, yrittäjyyden maailmassa, omissa projekteissa ja kansainvälisissä kuvioissa. Löydä oma polkusi 4H:ssa ja innosta kaverisikin mukaan!

Kahdeksan vuottani 4H:ssa ovat antaneet aivan uuden suunnan elämälleni. Olen tavannut valtavan määrän uusia ihmisiä, uusia haasteita, uusia kokemuksia. Minun on vaikea kuvitella millaista elämäni olisi, jos en olisi 4H:hon liittynyt. Moni asia olisi jäänyt kokematta,

Aikuisillekin on 4H:ssa oma rooli. Nuoret tarvitsevat ohjaajia ja tukea. Sinä voit jakaa oman erityisosaamisesti ja ammatillisen tukesi nuorelle erilaisissa rooleissa.

Paikallisissa 4H-yhdistyksissä voidaan kertoa lisää 4H-toiminnasta, ja siitä, miten sinä voit osallistua tai olla avuksi!

Tiesitkö?

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. 4H:n järjestää 6–28-vuotiaille lapsille ja nuorille harrastustoimintaa, tukee nuoria työelämätaitojen opettelussa ja tarjoaa mahdollisuuksia ensimmäisiin työkokemuksiin sekä yrittäjyyteen.

4H-järjestöön kuuluu lähes 50 000 jäsentä. Nuoret ja aikuiset ovat jäseninä paikallisissa 4H-yhdistyksissä, joita on 225, joten 4H-toimintaa on melkein jokaisessa Suomen kunnassa ja kaupungissa!

4H-järjestöllä on pitkä historia ja tausta. Organisaatiomme on laaja, sillä toimimme koko Suomessa. Tutustu 4H-liiton henkilökuntaan.

Etsi lähin 4H-yhdistys