4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. Jos haluat tarkistaa tai muokata tietojasi, pääset päivittämään niitä tällä sivulla olevasta linkistä.

Muutostietolomake on poissa käytöstä 6.4. – 19.4.2020 uuden jäsenrekisterin käyttöönoton vuoksi.

On tärkeää, että päivitat jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi kännykkänumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Näin päivität tietosi

Verkkoasiointilomakkeelta löytyvät seuraavat välilehdet:

  • Perustiedot
  • Maksutiedot
  • Huoltajan tiedot
  • Perheenjäsenet
  • Vaihda salasanaa.

Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi. Kun kirjaudut ensimmäisen kerran niin tilaa itsellesi salasana kirjautumisruudun ’Tilaa uusi salasana’-toiminnallisuudella.

Jos olet unohtanut salasanasi niin tilaa itsellesi uusi salasana kirjautumisruudun ’Tilaa uusi salasana’-toiminnallisuudella.

Kirjaudu jäsentietojen muutoslomakkeelle TÄSTÄ.

Kun olet kirjautunut lomakkeelle niin voi vaihtaa itse salasanasi. Löydät ohjeet uuden salasanan muodostamiseksi Vaihda salasanaa -välilehdeltä.

Jos haluat erota 4H-jäsenyydestäsi, ota yhteyttä suoraan omaan 4H-yhdistykseesi. Myös henkilöjäsenyyden muuttaminen perhejäsenyydeksi tai päinvastoin tapahtuu ottamalla yhteyttä omaan yhdistykseen. Näitä muutoksia ei voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Kaikki 4H-yhdistykset löytyvät violetista alasvetolaatikosta ”Löydä lähin 4H-yhdistys”. Jos olet epävarma tai et tiedä minkä yhdistyksen jäsen olet, tieto löytyy jäsenkortistasi ja jäsenkirjeestä.

Emme luovuta mitään tietojasi ulkopuolisille tahoille.