4H on monipuolinen harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen.

Liittymällä jäseneksi voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. Eri puolilla Suomea olevat yhdistykset järjestävät harrastustoimintaa 6–28-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lue lisää 4H:n toiminnasta.

Miten liityn jäseneksi?

Liity jäseneksi täyttämällä lomake internetsivulla. Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Valitse lomakkeelta ensin 4H-yhdistys, jonka jäseneksi haluat liittyä. Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

 

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa.

4H on harrastus, joka on kulkenut mukanani lapsuudesta aikuisuuteen. Jokaiseen elämänvaiheeseen on löytynyt jotakin kivaa tekemistä 4H:n kautta.

4H:n jäsenedut

Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomailla. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. Tutustu jäsenetuihin. 4H-yhdistykset tarjoavat myös paikallisia jäsenetuja, joista voit kysyä lisää yhdistyksestä.

Aikuisiakin tarvitaan!

Etsimme joukkoomme kaikenikäisiä iloisia, ennakkoluulottomia ja käsillä tekemisen taitoja arvostavia ihmisiä eri puolilta Suomea. Tule mukaan vapaaehtoiseksi! Voit olla innostava roolimalli, ohjaaja, vapaaehtoinen leirillä, kilpailujen järjestäjä, nuoren 4H-yrittäjän tukipilari tai ihan vain kaveri. Vapaaehtoisena toimiminen on antoisa tapa olla suomalaisten nuorten tukena. Haluatko sinä olla yksi meistä?

Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta

Tutustu! 4H-järjestöllä on pitkä historia ja tausta. Organisaatiomme on laaja, sillä toimimme koko Suomessa.