Yritysvirittämö

Virittämö ohjaa nuoria hauskan ja innostavan ideoinnin kautta uuteen harrastukseen ja kohti mahdollisuutta ansaita omalla idealla.

Virittämö on the road on Suomen 4H-liiton ja Diges ry:n yhteisprojekti. Hankkeen toteutusaika on 10.2.2014-30.4.2015.

Virittämö – villiä ideointia kaikille

Virittämötoiminta on ilmaista, kaikki ovat tervetulleita ja ideoilla on tapana sinkoilla hyvässä ilmapiirissä.

Virittämötyöpajat sopivat 13–28-vuotiaille nuorille. Hauskoihin ideatyöpajoihin kaikki – sekä unelmoijat että teki­jät – ovat tervetulleita. Ideointivaiheen jälkeen ohjaajien avulla nuoret siirtyvät tiivistämään ideoitaan ja luomaan niistä käytännössä toimivia. Lopulta suunni­tellaan tulevaisuutta ja ohjataan nuoria turvallisesti 4H-yrittäjiksi.

virittamö banneri

Ideasta taskurahaksi

Nuoret ovat täynnä ideoita. Virittämön tarkoituksena on antaa nuorille turvalli­nen ja hauska ilmapiiri ilmaista ideansa, kehittää niitä ja toteuttaa ne. Kaiken lisäksi Virittämön kautta toteutetuista ideoista voi tienata oman taskurahansa 4H-Yrityksen kautta. Virittämö auttaa tulevissa työhaastattelutilanteissa ja antaa varmuutta omille ideoille ja niiden esittämiselle.

Käytännössä Virittämö toteutetaan työpajoina, joissa tarkoituksena nuorten ideointiin innostaminen sekä aktivoi­minen oman idean avulla tienaamiseen. Kuningasidean toteuttamiseen löytyy työpajan jälkeen aina apua. 4H:n työntekijät ja oma yritysohjaaja tukevat 4H-yrittäjää ja auttavat nuorta löytämään vastauksia kysymyksiin.

Virittämöpajoja toteutetaan seuraavien 4H-yhdistysten alueella: Ampu (Orimattila, Myrskylä, Pukkila, Lapinjärvi), Etelä-Saimaa, Helsinki, Kotka, Mynämäki-Nousiainen, Salo, Sipoo, Sysmä, Tuusula ja Vihti.

Lisätietoja: projektipäällikkö Jenni Heinonen, 050 352 0886, jenni.heinonen(a)4h.fi

Hankkeessa mukana