Liity jäseneksi

4H:n jäsenenä pääset osallistumaan oman alueesi 4H-yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näkee omat jäsentiedot ja jolla saa alennuksia ja etuja.

4H on lasten ja nuorten järjestö. Jäseniämme ovat lapset, nuoret ja perheet sekä ne aikuiset, jotka haluavat tukea arvojamme ja toimintaamme. 

4H:n jäseneksi liityt 35 eurolla vuodessa. Samaan perheeseen kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 70 euroa vuodessa, eli koko perhe harrastaa samalla jäsenmaksulla. 

Monet yhdistyksemme tarjoavat lisäksi mahdollisuuden liittyä kannatusjäseneksi. Kysy lisää lähimmästä 4H-yhdistyksestäsi!

Liity nyt!

4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille. 4H-järjestöllä on jo noin 45 000 jäsentä lähes 200 4H-yhdistyksessä ympäri Suomea.

Jäsenetuja lasten 4H-toimintaan

  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin kerhoihin ja leireille edullisesti.  
  • Jäsenet saavat kerhoissa ja leireillä voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. 
  • Saat käyttöösi valtakunnallisia ja paikallisia jäsenalennuksia, kuten esimerkiksi harrastuslehtialennuksia ja alennuksia liikuntapaikkoihin ja perheen yhteiseen tekemiseen. 

Jäsenetuja nuorten 4H-toimintaan

  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin 4H-koulutuksiin, joiden avulla voit saada esimerkiksi kesätöitä. Osaamisestasi saat tunnustuksena todistuksen. 
  • Voit perustaa 4H-yrityksen, jos olet 13–28-vuotias. Saat apua ja tukea 4H-yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan. 
  • Voit saada töitä 4H:n kautta esimerkiksi kerhonohjaajana, puutarhanhoitajana, siivoojana tai koiranhoitajana. 
  • Saat käyttöösi valtakunnallisia ja paikallisia jäsenalennuksia, kuten esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alennuksia. 
  • Jäsenet saavat 4H-koulutuksissa ja tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. 

Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi saat paikallisia etuja. Näet kaikki jäsenedut omalta jäsenkortiltasi.

4H-järjestö toimii ympäri Suomea lähes 200:ssa paikallisyhdistyksessä. Oman yhdistyksesi löydät sivulta hakutoiminnosta alta. 

Jäsenedut.fi kokoaa edut yhteen

Rekisteröidy jäsenedut.fi-palveluun ja ota käyttöösi valtakunnallisia etuja eri yrityksiltä. Jäsenedut.fi kokoaa yhteen jäsenetuja tarjoavat yritykset ja yhdistysten jäsenet.

Palvelu tuo 4H-järjestön jäsenten saataville vaihtuvia jäsenetuja. Tarjolla on mm. lehti-, autoilu-, hotelli- ja ravintolaetuja sekä hyvinvointiin liittyviä etuja.

Esimerkiksi nämä edut, yritykset ja palveluntarjoajat voit hyödyntää jäsendut.fi-palvelun kautta:  F-Secure-tietourvaetu, Lehtikuninkaan hintaetuja lehtitilauksista, autonvuokrausetuja, Reima.com-etu, hotellietuja Tallinnassa ja Latviassa ja paljon muuta.

Tutustu jäsenedut.fipalveluun, ja lue tarkemmin näistä eduista sekä monista muista. Etukoodit saat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröintisivulta voi myös tilata palvelun uutiskirjeen. Uutiskirje on kätevin tapa saada tietoa uusista eduista ja jotkut edut ovat esillä ainoastaan uutiskirjeessä. Jokaisen kirjeen lopussa on linkki ”unsubscribe”, jota klikkaamalla uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vapaaehtoista kaikille 4H:n jäsenille. 4H ei luovuta jäsenetietojasi yrityksen käyttöön eikä tähän palveluun käytetä jäsenmaksuvarojasi. Jokainen jäsen voi itse niin halutessaan ottaa palvelun ja siellä tarjotut edut käyttöönsä. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin jäsenedut.fi-palvelusta.

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.