Liity jäseneksi

4H:n jäsenenä pääset osallistumaan oman alueesi 4H-yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, josta näkee omat jäsentiedot ja jolla saa alennuksia ja etuja.

4H on lasten ja nuorten järjestö. Jäseniämme ovat lapset, nuoret ja perheet sekä ne aikuiset, jotka haluavat tukea arvojamme ja toimintaamme. 

4H:n jäseneksi liityt 40 eurolla vuodessa. Samaan perheeseen kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 85 euroa vuodessa, eli koko perhe harrastaa samalla jäsenmaksulla. 4H:ssa on käytössä rullaava jäsenkausi. Jäsenlaskullasi on kerrottu milloin jäsenkautesi alkaa.

Jäseneksi liittyminen käy helposti verkossa ja mobiilissa. Maksat jäsenyyden heti liittymisvaiheessa seuraavilla tavoilla: verkkopankit, luottokortit, MobilePay tai Siirto. Jatkossa jäsenlasku lähetetään sinulle automaattisesti sähköpostilla vuosittain, ellet ole tilannut e-laskua omassa verkkopankissasi.

Monet yhdistyksemme tarjoavat lisäksi mahdollisuuden liittyä kannatusjäseneksi. Paikallisen 4H-yhdistyksen kannatusjäsenmaksu on 100 euroa. Kysy lisää lähimmästä 4H-yhdistyksestäsi!

Liity nyt!

4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille. 4H-järjestöllä on jo lähes 46 000 jäsentä noin 185 4H-yhdistyksessä ympäri Suomea.

Jäsenetuja lasten 4H-toimintaan

  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin kerhoihin ja leireille edullisesti.  
  • Jäsenet saavat kerhoissa ja leireillä voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. 
  • Saat käyttöösi paikallisia jäsenalennuksia, kuten esimerkiksi harrastuslehtialennuksia ja alennuksia liikuntapaikkoihin ja perheen yhteiseen tekemiseen. 

Jäsenetuja nuorten 4H-toimintaan

  • Pääset osallistumaan laadukkaisiin 4H-koulutuksiin, joiden avulla voit saada esimerkiksi kesätöitä. Osaamisestasi saat tunnustuksena todistuksen. 
  • Voit perustaa 4H-yrityksen, jos olet 13–28-vuotias. Saat apua ja tukea 4H-yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan. 
  • Voit saada töitä 4H:n kautta esimerkiksi kerhonohjaajana, puutarhanhoitajana, siivoojana tai koiranhoitajana. 
  • Saat käyttöösi paikallisia jäsenalennuksia, kuten esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alennuksia. 
  • Jäsenet saavat 4H-koulutuksissa ja tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. 

Näet kaikki jäsenedut omalta jäsenkortiltasi.

4H-järjestö toimii ympäri Suomea lähes 190:ssä paikallisyhdistyksessä. Oman yhdistyksesi löydät sivulta hakutoiminnosta alta. 

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.