Helppi-keikkatyöt

Helppi-sovellus yhdistää asiakkaat ja keikkatyötä tekevät paikalliset 4H-nuoret. Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä.

4H-järjestön Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja nuoria avuksi arjen askareisiin. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti asiakkaat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret. Nuorten tekemä keikkatyö voi olla esimerkiksi pihapalvelu- ja siivoustyötä, digi- ja kauppa-apua, lastenhoitoa ja paljon muuta. 

Tutustu Helppiin ja lataa sovellus

Tutustu tarkemmin palveluun Helpin verkkosivuilla ja lataa sovellus käyttöösi. Sovelluksesta näet, mitä palveluja Helpin kautta on tilattavissa alueellasi.

Sovellus on jo käytössä noin yli 60 kunnan alueella ja toimintaa laajennetaan asteittain. 

Helppi-sovelluksen tavoitteena on lisätä nuorten keikkatöitä, saada nuorille lisää työn tekemisen paikkoja sekä mahdollistaa myös 4H-yrittäjien palvelujen myynti sovelluksen kautta. 

4H-yhdistys toimii vastuullisena työnantajana 

Nuoret rekrytoidaan 4H-yhdistysten palvelukseen ja he saavat koulutusta keikkatöihin, minkä jälkeen he voivat ottaa keikkatöitä vastaan Helpissä. Työnantajana 4H pääsee seuraamaan nuoren ja asiakkaan välillä käytävää chat-keskustelua, mikä tukee työsuojelunäkökulmaa. 

4H:lta voi tilata nuoria keikkatöihin myös entiseen malliin soittamalla oman alueesi 4H-yhdistykseen.  

Helpin kehittämistä on rahoittanut Yksityisyrittäjäin säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto. 

Keikkatöiden välittämisen lisäksi 4H-yhdistykset työllistävät nuoria muun muassa omiin jäätelökioskeihinsa ja kahviloihinsa. 

Lisätiedot: