Helppi-työpalvelusovellus

Helppi-sovellus yhdistää työpalveluiden tilaajat ja paikalliset 4H-nuoret. Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä.

4H-järjestön Helppi-palvelun kautta voi tilata 4H-nuoria avuksi arjen askareisiin. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret. Työpalvelu voi olla esimerkiksi pihapalvelu- ja siivoustyötä, digi- ja kauppa-apua, lastenhoitoa ja paljon muuta. 

Tutustu Helppiin ja lataa sovellus

Tutustu tarkemmin palveluun Helpin verkkosivuilla ja lataa sovellus käyttöösi. Sovelluksesta näet, onko Helpin kautta ostettavia nuorten palveluja saatavilla hänen alueellaan.

Sovellus on jo käytössä noin 40 4H-yhdistyksessä ja toimintaa laajennetaan asteittain. 

Helppi-sovelluksen tavoitteena on lisätä nuorten työpalvelutoimintaa, saada nuorille lisää työpaikkoja ja keikkoja sekä mahdollistaa myös 4H-yrittäjien palvelujen myynti sovelluksen kautta. 

4H-yhdistys toimii vastuullisena työnantajana 

Nuoret rekrytoidaan 4H-yhdistysten palvelukseen, heidät perehdytetään työpalvelutehtäviin ja sen jälkeen lisätään Helppiin palvelujen tuottajiksi. Työnantajana 4H pääsee seuraamaan nuoren ja asiakkaan välillä käytävää chat-keskustelua, mikä tukee työsuojelunäkökulmaa. 

4H-työpalveluja voi tilata myös entiseen malliin soittamalla oman alueensa 4H-yhdistykseen.  

Helpin kehittämistä on rahoittanut Yksityisyrittäjäin säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto. 

4H-työpalvelun lisäksi 4H-yhdistykset työllistävät nuoria muun muassa omiin jäätelökioskeihinsa ja 4H-kahviloihinsa.