Lahjoita

Ole mukana rakentamassa tulevaisuutta lapsille ja nuorille. Lahjoita tänään ja tee merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme. 4H tekee ruohonjuuritason nuorisotyötä maaseudulla ja kaupungeissa, jotta kaikilla lapsilla ja nuorilla olisi mahdollisuus hauskaan harrastukseen ja yhdessä tekemiseen.

Anna lapsille ja nuorille mahdollisuus löytää omat vahvuutensa tekemällä oppien.

Harrastamismahdollisuudet, yhteenkuuluvuuden kokemukset ja oppimisen ilo tukevat lasten ja nuorten hyvinvointia. Haluamme tarjota jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden saada onnistumisen kokemuksia.

Tarjoamme lapsille ja nuorille matalan kynnyksen toimintaa niin maaseudulla kuin kaupungeissa. Lapset ja nuoret oppivat arjen taitoja ja yrittäjämäisiä valmiuksia yhdessä kavereiden kanssa 4H:n kerhoissa, leireillä, koulutuksissa ja ensimmäisissä työpaikoissa sekä yrittäjinä.

Kiitos, että tuet lasten ja nuorten hyvinvointia.


Tiesitkö muista lahjoitusmahdollisuuksistamme?

Voit tukea lasten ja nuorten hyvinvointia myös muilla tavoin.

Kertalahjoituksen lisäksi voit tehdä myös testamenttilahjoituksen tai perustaa merkkipäiväkeräyksen, ohjeet löydät täältä alkusyksystä.

Koulut voivat tukea toimintaamme osallistumalla päivätyökeräykseen. Lisää tietoa lahjoitusmahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä lahjoittajapalveluumme: lahjoitukset@4h.fi.

Lahjoita ja tue tulevaisuuden tekijöitä

Jokainen lahjoitus, olipa se suuri tai pieni, on arvokas. Jokainen lahjoitus auttaa meitä jatkamaan tärkeää työtämme lasten ja nuorten parissa. Lahjoita nyt ja ole mukana varmistamassa, että jokainen lapsi ja nuori voi kokea tekemisen ja oppimisen iloa – tänään ja huomenna.
Haluan lahjoittaa (pakollinen)
Haluan lahjoittaa (pakollinen)

Keräyslupa: RA/2020/1473. Toistaiseksi voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.