Jäsenelle

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi digitaalinen jäsenkortti. Jäsenkortilta näet jäsenedut ja voit muokata tietojasi helposti.

Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Jäsenkortin kautta pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Käytä samaa matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta vain yhdellä henkilöllä. 

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan. 

Jotta pääset avaamaan sivun helposti, sinun kannattaa tallentaa jäsenkortin pikakuvake puhelimesi päävalikolle. 

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla jäsenkortillasi. Lisätietoa eduista voit lukea sivulta Liity jäseneksi.

Muista pitää tietosi ajantasaisina

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla. Tietojesi muokkaamisen voit tehdä jäsenkortillesi kirjautumalla. 

Jäsenmaksutavat

Jäsenmaksu maksetaan yleensä ensimmäisen kerran jäseneksi liittymisen yhteydessä. Tämän jälkeen jäsenmaksu laskutetaan vuosittain. Jäsenmaksulaskuja lähetetään kolmella tapaa.

  1. Lasku toimitetaan ensisijassa verkkopankkiin, mikäli laskun saaja on tilannut e-laskun.
  2. Toissijaisesti lasku lähetetään sähköpostilla, mikäli jäsenen tai huoltajan tiedoista löytyy sähköpostiosoite.
  3. Mikäli kumpikaan yllä mainituista vaihtoehdoista ei ole mahdollista, lähetetään lasku maapostilla.

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Jos haluat erota 4H-jäsenyydestäsi, mene jäsenkorttiin ja valitse Jäsentiedot. Jäsentiedoista löytyy kohta ”Haluan erota jäsenyydestä”. Jos koko perhe haluaa erota jäsenyydestä, perheen huoltajan tulee tehdä se omalla jäsenkortillaan.