4H on mukana NUORI2024-tapahtumassa

Tapahtuman ajankohta: -

Location: Tampere

Maksullinen tapahtuma.

Valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään tänä vuonna Tampereella. 4H:lla on tapahtumassa oma näyttelypiste, jolla esittelemme Kolme askelta työelämään -yrittäjyyskasvatusmalliamme. Tulethan moikkaamaan! 

Koko nuorisoalan yhteen kokoavan tapahtuman järjestää vuosittain Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Tapahtuma on tarkoitettu koko nuorisoalalle: työssään nuoria kohtaaville, johtajille ja päättäjille, opiskelijoille sekä vapaaehtoisille. Se tarjoaa mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, vertaisoppimiseen ja verkostoitumiseen. Lukuisat alan toimijat esittäytyvät yli 80 pisteen näyttelyalueella ja tapahtuma koostuu lähes 100 tunnista seminaariohjelmaa, työpajoja sekä keynote-puheenvuoroja. 

Suomen 4H-liitolla on tapahtumassa oma näyttelypiste. Pisteellä esitellään 4H:n tekemää työtä nuorten työllistämisen ja 4H-yrittäjyyden parissa. 4H tukee erityisesti alle 18-vuotiaiden nuorten työllistymistä tarjoamalla nuorille koulutusta, ensimmäisiä työkokemuksia sekä mahdollisuuden kokeilla 4H-yrittäjyyttä.

Pisteellä kävijä saa pyöräyttää onnenpyörää ja pohtia nuorten työllistämiseen liittyviä aiheita. Toivomme, että ständillä syntyy hyviä keskusteluja esimerkiksi siitä, kuinka kunnat tai seurakunnat voisivat olla entistä enemmän mukana nuorten työllistämisen ja yrittäjyyden edistämisessä.

Lisätietoa: NUORI2024 – Allianssi (nuorisoala.fi)