4H täyttää 2018 mahtavat 90 vuotta. Juhlavuoden vauhdittamana käynnistyy Safkasankarit-yrityskerho. Suuri seikkailu voi alkaa!

Safkasankarit-yrityskerhossa opitaan tuotteiden ideointia, valmistusta, kehittämistä, hinnoittelua sekä markkinointia ja tuotteiden myyntiä. Safkasankarit-yrityskerho on osa 4H-yhdistysten toteuttamaa, tekemällä  oppimiseen ja yritteliäisyyteen kannustavaa kerhotoimintaa. Lähde sinäkin kulkemaan polkua, joka voi kuljettaa sinut Safkasankarit-yrityskerhon kautta jopa ruoka-alan 4H-yrittäjäksi.

Safkasankarit-yrityskerhossa leivotaan, kokataan ja kannustetaan yritteliäisyyteen

Safkasankarit on kerho, jonka herkullisena aiheena on ruoka. 4H:n juhlavuotena lapset suunnittelevat ja leipovat 4H-juhlaleivoksen, osallistuvat Vuoden 4H-kerho -kilpailuun ja järjestävät paikallisia leivosjuhlia ja myyvät leivoksia ihan oikeille asiakkaille.

Safkasankarit-yrityskerhossa tutustut yrittäjyyteen ja opit itse tekemällä, tutkimalla ja kokeilemalla. Tuotteiden myynnin järjestäminen tarjoaa kiehtovia mysteerejä ratkaistavaksi. Kerhon runko muodostuu Safkasankarit-yrityskerho TOP-tehtävistä, mutta osallistujat saavat itse vaikuttaa siihen, mitä kerhossa tehdään. Lue lisää.

4H-yhdistys järjestää Safkasankarit-yrityskerhon. Kysy, mahdutko sinäkin mukaan herkulliselle matkalle. Lisätietoja saat oman paikkakuntasi 4H-yhdistyksestä.