TOP-tehtäväsivusto on uudistunut joulukuussa 2018! Visuaalisen ilmeen lisäksi uudistukseen liittyy toiminnallisia muutoksia. Kerholaiset eivät voi uudistuksen jälkeen rekisteröityä sivustolle, mutta he voivat vapaasti katsella ja tulostaa TOP-tehtäviä sekä katsella oman ryhmänsä sivulla kerhon toimintasuunnitelmaa. Sivustolle voivat rekisteröityä kerhonohjaajat, aikuisohjaajat ja 4H-yhdistysten toimihenkilöt.

Mene kurkkaamaan uudistettua sivustoa ja inspiroidu TOP-tehtävistä.  Sinulla on lähes tuhannen askarteluohjeen, reseptin, luontovinkin ja muun tehtävän kokoelma aina kättesi ulottuvilla. TOP-tehtävät pohjautuvat 4H-toiminnan arvoihin ja ajatukseen, että tekemällä oppii parhaiten. Aihepiirit ovat kasvit ja viljely, metsä ja luonto, eläimet, kokkaus ja leivonta, käsityö ja teknologia, leikki ja liikunta, viestintä ja vuorovaikutus sekä ympäristö ja kierrätys. Lähes 1000 tehtävää jakautuvat helpompaan A-tasoon ja vaativampaan B-tasoon.  Tehtävät ovat sivustolla vapaasti haettavissa, luettavissa ja tulostettavissa ilman rekisteröitymistä.

Opitaan itse tekemällä

TOP tulee sanoista, tekemällä oppii parhaiten. Luontoon, ruokaan ja käden taitoihin liittyvät TOP-tehtävät tarjoavat kerholaisille mahdollisuuden oppia itse tekemällä ja saada oivalluksia elämästä ja yritteliäisyydestä.

Toimintasuunnitelma kerholle

TOP-tehtäväsivusto on apuna myös kerhon viestinnässä. Ohjaajat pääsevät tekemään toimintasuunnitelman kerholle ja kerholaiset vanhempineen pääsevät katsomaan, mitä kerhossa tapahtuu. Kerhonohjaaja voi myös lähettää toimintasuunnitelman suoraan sivustolta omaan 4H-yhdistykseensä.

TOP-tehtäväsivustolla on jo lähes 40 000 käyttäjää. TOP-tehtäväsivusto toimii osoitteessa www.toptehtavat.fi.