Kilpailut

Anna kilpailuviettisi sykkiä ja testaa 4H-taitojasi!

4H:ssa voit testata taitojasi, kehittää niitä ja oppia uutta. Anna kilpailuviettisi sykkiä ja viedä mennessään 4H:n kilpailujen parissa. Kilpailuihin on helppo osallistua joko yksin tai kaverin kanssa.

Osa kilpailuista on valtakunnallisia, ja niistä on lisätietoa tällä sivustolla. Osan kilpailuista järjestävät paikalliset 4H-yhdistykset eri puolella Suomea. Ota siis rohkeasti yhteyttä sinua lähellä olevaan 4H-yhdistykseen ja tule mukaan testaamaan taitojasi!

Virtaa valtakunnallisista kilpailuista!

Onko sinun ohjaamassasi 4H-kerhossa innokas kerholaisten porukka? Mitä jos perustaisit heidän kanssaan kerhoblogin ja osallistuisitte samalla Vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Kerhokilpailuun voivat osallistua kaikki 4H-kerholaiset eri puolella Suomea.

Perustitko 4H-yrityksen? Mitä jos kertoisit siitä muillekin Vuoden 4H-yrityskilpailussa. Samalla saat mainetta, kunniaa ja riihikuivaa rahaa yrityksesi kehittämiseen! Haasta itsesi yrittämään!

Etsi lähin 4H-yhdistys

Vuoden 4H-kerho -kilpailu

Kilpailuun osallistutaan normaalilla ja laadukkaalla kerhotoiminnalla. Voittajakerho palkitaan 4H-järjestön juhlavassa stipendienjakotilaisuudessa Helsingissä keväällä 2022. Kilpailu antaa uusia virikkeitä ja muistuttaa toiminnallisella tavalla ohjaajia ja kerholaisia vuosittain asioista, jotka kerhotoiminnassa ovat tärkeitä. Kilpailuaika on 1.9.- 31.12.2021. Lue lisää...