Kilpailut

Anna kilpailuviettisi sykkiä ja testaa 4H-taitojasi!

4H:ssa voit testata taitojasi, kehittää niitä ja oppia uutta. Anna kilpailuviettisi sykkiä ja viedä mennessään 4H:n kilpailujen parissa. Kilpailuihin on helppo osallistua joko yksin tai kaverin kanssa.

Osa kilpailuista on valtakunnallisia, ja niistä on lisätietoa tällä sivustolla. Osan kilpailuista järjestävät paikalliset 4H-yhdistykset eri puolella Suomea. Ota siis rohkeasti yhteyttä sinua lähellä olevaan 4H-yhdistykseen ja tule mukaan testaamaan taitojasi!

Virtaa valtakunnallisista kilpailuista!

Onko sinun ohjaamassasi 4H-kerhossa innokas kerholaisten porukka? Mitä jos perustaisit heidän kanssaan kerhoblogin ja osallistuisitte samalla Vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Kerhokilpailuun voivat osallistua kaikki 4H-kerholaiset eri puolella Suomea.

Perustitko 4H-yrityksen? Mitä jos kertoisit siitä muillekin Vuoden 4H-yrityskilpailussa. Samalla saat mainetta, kunniaa ja riihikuivaa rahaa yrityksesi kehittämiseen! Haasta itsesi yrittämään!

Etsi lähin 4H-yhdistys

Vuoden 4H-kerho -kilpailu

Juhlaleivos on kaikille 4H-kerhoille suunnatun Vuoden 4H-kerho -kilpailun aihe. 4H tunnetaan yleisesti yritteliäisyydestä, ilosta, luovuudesta ja vihreästä. Miltä 4H sinun mielestäsi maistuu ja näyttää? 4H täyttää 90 vuotta vuonna 2018 ja haastamme Safkasankarit-yrityskerhot ja kaikki muutkin 4H-kerhot osallistumaan Vuoden 4H-kerho-kilpailuun ja suunnittelemaan 4H:n näköistä leivosta. Kilpailuaika on 1.2.- 30.5.2018. Lue lisää...

Vuoden 4H-yritys -kilpailu

Perustitko sinä innovatiivisen ja inspiroivan 4H-yrityksen? Ideoitko upean liikeidean, josta myös kaverisi innostuivat. Kerrothan siitä muillekin osallistumalla Vuoden 4H-yritys -kilpailuun! Lue lisää...