Kilpailut

Anna kilpailuviettisi sykkiä ja testaa 4H-taitojasi!

4H:ssa voit testata taitojasi, kehittää niitä ja oppia uutta. Anna kilpailuviettisi sykkiä ja viedä mennessään 4H:n kilpailujen parissa. Kilpailuihin on helppo osallistua joko yksin tai kaverin kanssa.

Osa kilpailuista on valtakunnallisia, ja niistä on lisätietoa tällä sivustolla. Osan kilpailuista järjestävät paikalliset 4H-yhdistykset eri puolella Suomea. Ota siis rohkeasti yhteyttä sinua lähellä olevaan 4H-yhdistykseen ja tule mukaan testaamaan taitojasi!

Virtaa valtakunnallisista kilpailuista!

Onko sinun ohjaamassasi 4H-kerhossa innokas kerholaisten porukka? Mitä jos perustaisit heidän kanssaan kerhoblogin ja osallistuisitte samalla Vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Kerhokilpailuun voivat osallistua kaikki 4H-kerholaiset eri puolella Suomea.

Perustitko 4H-yrityksen? Mitä jos kertoisit siitä muillekin Vuoden 4H-yrityskilpailussa. Samalla saat mainetta, kunniaa ja riihikuivaa rahaa yrityksesi kehittämiseen! Haasta itsesi yrittämään!

Kilpailu: Ruokahävikin torjujat

Suomessa heitetään roskiin vuosittain noin 400 miljoona kiloa syömäkelpoista ruokaa, josta suurin osa syntyy kotitalouksissa. Nyt keksitään lisää keinoja estää hävikin syntyminen. Lähde mukaan torjumaan ruokahävikkiä ja osallistu kilpailuun! Kilpailuaika on 1.12.2019-29.2.2020.  Lue lisää ja osallistu kilpailuun tästä linkistä.

Etsi lähin 4H-yhdistys

Vuoden 4H-kerho -kilpailu

Kilpailuun osallistutaan normaalilla ja laadukkaalla kerhotoiminnalla. Voittajakerho palkitaan 4H-järjestön juhlavassa stipendienjakotilaisuudessa Helsingissä keväällä 2021. Kilpailu antaa uusia virikkeitä ja muistuttaa toiminnallisella tavalla ohjaajia ja kerholaisia vuosittain asioista, jotka kerhotoiminnassa ovat tärkeitä. Kilpailuaika on 1.9.- 31.12.2020. Lue lisää...

Vuoden 4H-yritys -kilpailu

Perustitko sinä innovatiivisen ja inspiroivan 4H-yrityksen? Ideoitko upean liikeidean, josta myös kaverisi innostuivat. Kerrothan siitä muillekin osallistumalla Vuoden 4H-yritys -kilpailuun! Lue lisää...