Kilpailuun osallistutaan normaalilla ja laadukkaalla kerhotoiminnalla. Voittajakerho palkitaan 4H-järjestön juhlavassa stipendienjakotilaisuudessa Helsingissä keväällä 2022. Kilpailu antaa uusia virikkeitä ja muistuttaa toiminnallisella tavalla ohjaajia ja kerholaisia vuosittain asioista, jotka kerhotoiminnassa ovat tärkeitä. Kilpailuaika on 1.9.- 31.12.2021.

Tee näin:

  1. Toteuttakaa 4H-arvojen mukaista ja aktiivista kerhotoimintaa suunnitelmienne mukaan.
  2. Pohtikaa kerholaisten kanssa yhdessä lomakkeen kysymystä, millaisia uusia taitoja kerholaiset ovat oppineet. Liitä lasten vastaukset lomakkeelle.
  3. Valitkaa kuvia (2-5 kpl), joiden avulla kerhonne tekemisen meininki parhaiten välittyy kilpailun tuomaristolle. Kysy kuvausluvat lasten vanhemmilta.
  4. Kerhonohjaaja täyttää lomakeen kerhopäiväkirjan tietoja hyödyntämällä.
  5. Kerhonohjaaja lähettää lomakkeen 4H-liittoon painamalla LÄHETÄ-nappia. Lomake lähtee automaattisesti myös omaan 4H-yhdistykseen.

Arviointi:

Arviointikriteereitä ovat muun muassa kerhon kokoontumiset, osallistujamäärät, TOP-tehtäväpankin hyödyntäminen, uusien taitojen oppiminen sekä kerhon viestintä ja yhteistyö eri tahojen kanssa. Kilpailulomakkeessa kysytään myös 4H-arvojen, kestävän elämäntavan ja kerholaisten oma-aloitteisuuden ilmenemisestä.  Arvioinnin perusteella valitaan 10 finalistikerhoa, joista tuomaristo valitsee voittajan.

Aikataulu:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 3000 4H-kerhoa. Kilpailuaika on 1.9.- 31.12.2021. Voittajakerho palkitaan 4H-järjestön juhlavassa stipendienjakotilaisuudessa Helsingissä keväällä 2022. Palkitsemistilaisuuteen osallistuvat kolme kerholaista ja ohjaaja arvotaan halukkaiden kerholaisten ja ohjaajien joukosta. (Pidätämme oikeuden muutoksiin).

Palkinnot:

Valtakunnallisen tason voittajakerho palkitaan 500 euron rahapalkinnolla, toiseksi sijoittunut kerho 350 euron ja kolmanneksi sijoittunut 150 euron suuruisella summalla. Vuoden 4H-kerho -kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen 4H-kerhot.

Vuoden 4H-kerho -kilpailu on saanut tukea 4H-säätiön kautta Jenny ja Antti Wihurin rahastolta.

Käsittelemme tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Vuoden 4H-kerho -kilpailu 2021

Lähetä tällä lomakkeella tiedot ja kuvia, joilla osallistutte Vuoden 4H-kerho -kilpailuun. Käytämme kuvia ja tarinoita myös 4H:n viestintäkanavissa.
  • Pudota tiedostot tähän tai