Satoja nuoria yhteen keräävä pohjoismainen 4H-leiri järjestetään Tanskassa Bornholmin saarella 20. – 27.7.2019. Leirin teema on ”Community across Borders”

Koe upea, kansainvälinen leirielämys yhdessä muiden 4H:laisten kanssa Tanskassa ensi kesänä. Leirillä saat uusia ystäviä muista pohjoismaista, koet elämyksiä ja opit uusia juttuja. Kielitaitokin kehittyy siinä sivussa! Pohjoismainen 4H-leiri 2019 Bornholmin saarella kerää ensi kesänä 4H-nuoria kaikista pohjoismaista teemalla ”Community across Borders”.

Edellinen Pohjoismainen 4H-leiri järjestettiin Norjassa. Norjan leiriä muistelevat ohjaajat Miia ja Mirja seuraavasti:

” PM-leiri Norjassa oli mahtava kokemus! Pääsimme viikon aikana tutustumaan Norjan ja pohjoismaiden historiaan, norjalaiseen kulttuuriin ja siihen kuuluisaan norjalaiseen leirielämään! Kokemukset PM-leireiltä ovat sellaisia, että ne pitää itse kokea! Ja ne leiriläiset ja leiritunnelma, vieläkin kulkee kylmät väreet, kun muistelee niitä leiritaputuksia ja huutokonsertteja, hauskoja työpajoja, iltaohjelmia, uintiretkiä… Mitähän Tanskassa on luvassa?”

Leirille voivat osallistua 2005 vuonna syntyneet ja sitä vanhemmat 4H-yhdistyksien jäsenet.

Leirin hinta:

  • 335 euroa (2500 DKK) ilm. 31.5.2019 saakka  ja 402 euroa (3000 DKK)  ilm. 1.6.2019 jälkeen
  • Matkakulut 120 euroa 50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle ja 270 euroa sen jälkeen.
  • Ryhmien ohjaajilta ei peritä leirimaksua, ja Suomen 4H-liitto maksaa ohjaajien matkakulut.
  • Osallistumismaksu sisältää osallistumisen leirin ohjelmaan ja ruuan leirin aikana (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala)

Majoitus:

  • Osallistujat majoittuvat teltoissa ja tuovat oman teltan / huolehtivat, että heillä on nukkumapaikka teltassa.
  • Osallistujat huolehtivat itse myös muista yöpymis- ja leiritarvikkeista.

Matkustaminen leirille:

Suomen 4H:n ryhmä matkustaa leirille linja-autolla (ja laivalla) Turusta aamulla 19.7.2019. Palaamme Turkuun 28.7.2019. TArkemmat tiedot matkustamisesta ilmoitamme, kun suunnitelma tarkentuu.

Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Pohjoismainen 4H-leiri on elämys, joka vie mennessään. Joka toinen vuosi järjestettävää leiriä ei kannata jättää välistä. Kerää kokoon kaveriporukka ja ilmoittautukaa mukaan! Paikkasi leirille edullisemmalla hinnalla varmistat, kun ilmoittaudut viimeistään perjantaina 24.5.2019.

Olisiko sinun roolisi ryhmänohjaaja? Vai onko sinulla kaveriporukka, joka janoaa kansainvälistä elämystä? Valitse roolisi ja tule mukaan!

Ilmoittautumislomakkeet ovat erikseen ryhmänohjaajalle ja leiriläiselle.

Aktiviteetit:

Leiriaktiviteetit valitaan erillisellä lomakkeella. Tutustu huolellisesti aktiviteettien kuvauksiin ja valitse niistä sinulle mieluisimmat kaksi vaihtoehtoa tiistaille ja kaksi vaihtoehtoa torstaille.

Lisätietoja:

  • Pohjoismaisen 4H-leirin sivuilta www.nl2019.com
  • Voit kysyä suoraan Suomen PM-leirivastaavalta, Maria Isolahti (maria.isolahti(at)4h.fi), 044 5569138.
  • Jokainen ilmoittautunut saa leirikirjeen ennen leiriä.