Hei, juuri sinä, 16-28-vuotias nuori! Kipinää vaikuttamiseen? Haluatko saada kokemusta vaikuttamistyöstä? Suunnitella nuorten projekteja? Tutustua muihin aktiivisiin 4H nuoriin sekä olla mukana tekemässä 4H toiminnan tulevaisuutta? Hae mukaan 4H-vaikuttajanuoriin.

Vaikuttajanuoret edustavat 4H-harrastajia  mm. erilaisissa nuoriso- ja sidosryhmätapahtumissa sekä Suomen 4H-liiton päätöksenteossa. Vaikuttajanuorten tärkeänä tehtävänä on tuoda nuorten ääntä kuuluville ja tehdä nuorten näköistä toimintaa. Suomen 4H-liitto koordinoi vaikuttajanuorten toimintaa ja mahdollistaa toiminnan ideoiden sparrauksen, mentoroinnin ja toimintabudjetin muodossa.

Vaikuttajanuorten toimikausi on kalenterivuosi ja syksyllä 2020 haussa valitaan uusia nuoria toimikaudelle 2021-2022. Verkoston haku on vuosittain marraskuussa ja uudet jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Näin uudet saavat oppia jo toiminnassa olleiden nuorten rinnalla verkoston jäseninä.

Verkosto koostuu 12 vaikuttamisesta innostuneesta nuoresta ympäri Suomen, ja sinä voit olla yksi heistä!

Kenelle: 16-28-vuotiaille nuorille. Hakijan tulee olla 4H:n jäsen. 

Milloin: hakuaika 9.11.-30.11.2020 

Miten: Täytä alla oleva hakemus viimeistään 30.11.2020

Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin nuoriin hakuajan päätyttyä.

 

Lisätietoja:  

Anni Hirvonen 

anni.hirvonen@4h.fi 

050 441 8636 

Hakulomake 4H- vaikuttajanuoriin

Tällä lomakkeella haetaan 4H- vaikuttajanuoriin vuonna 2020.
  • Nuorisotoimikuntaan voidaan valita 16-28-vuotias nuori.
  • Mitä 4H sinulle merkitsee? 4H on antanut sinulle eväitä harrastuksen, koulutuksen, yrittäjyyden tai työn kautta. Miten sinun mielestäsi nuorisotoimikunta voi tukea 4H harrastajien ja harrastuksen kasvua? Mitä vaikuttaminen on ja mitä se olisi sinulle 4H-vaikuttajanuorten jäsenenä?
  • Voit liittää hakemukseesi kuvan tai videon. Liitä linkki tiedostoon (esim. YouTube, DropBox, We Share tai muu vastaava)