Töitä

Aloita matkasi kohti työelämää 4H:n tukemana ja vaikka jo 13-vuotiaana!

Me autamme sinut alkuun!

Ota työelämän perusteet haltuun Ajokortti työelämään -kurssilla. Syvennä tietojasi ja opi uusia taitoja erilaisiin työtehtäviin valmentavilla 4H-työelämäkursseilla.

4H tarjoaa sinulle arvokasta työkokemusta!

Kun olet vähintään 14-vuotias ja suorittanut 4H-työelämäkursseja, voit saada oikean työpaikan paikallisessa 4H-yhdistyksessä ja tienata omaa rahaa esimerkiksi ulkoiluttamalla lemmikkejä, tekemällä pihatöitä tai hoitamalla lapsia.

Voit jopa perustaa oman yrityksen!

Jos intoa ja kunnianhimoa löytyy, 4H tarjoaa sinulle mahdollisuus harjoitella yrittäjyyttä. Käy yrityskurssi, viilaa liikeideasi huippuunsa ja perusta oma 4H-Yritys. Oman rahan lisäksi sinulle karttuu erinomaisia taitoja ja kokemusta työelämää varten.

Emme onnistu ilman kumppaneita!

Jotta voimme tarjota nuorille työkokemusta, tarvitsemme asiakkaita. 4H-yhdistysten kautta kuka tahansa voi olla helposti mukana tukemassa nuorten ensikosketuksia työelämään.

Nuorten työelämätaitojen vahvistaminen ja työllistymisen tukeminen ovat yhteisiä tavoitteitamme, joiden saavuttamiseksi teemme yhteistyötä  oppilaitosten, yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa.

Etsi lähin 4H-yhdistys

Hanki töitä

Töitä ja omaa rahaa! 4H auttaa sinut työelämän alkuun. Perehdy työnhakuun ja työelämän pelisääntöihin Ajokortti työelämään -kurssilla. Kurssin on käynyt jo 25 000 nuorta. Hanki työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja 4H:n työelämäkursseilla,… Lue lisää...

Oma 4H-yritys

Helppo tapa kokeilla, millaista on olla yrittäjä. Lue lisää...

Ota nuori töihin

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin. Lue lisää...