Haluatko töitä? 4H-työelämäkoulutukset auttavat sinua eteenpäin. 4H-koulutukset on tehty sitä varten, että sinä löytäisit helpommin työpaikan.

Koulutuksissa saat työelämätietoutta ja opit käytännön taitoja. Niiden jälkeen olet valmis työskentelemään 4H:n kautta esimerkiksi lastenhoitajana tai dogsitterinä.

Miksi koulutuksiin?

4H-työelämäkoulutuksissa opit erilaisia työtehtävissä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tutustut työelämän pelisääntöihin. Samalla, kun osaamisesi kasvaa, saat lisää itseluottamusta ja varmuutta. Kaikki koulutuksiin osallistuvat nuoret saavat itselleen myös koulutusmateriaalin, jonka tuottamiseen ovat osallistuneet alan asiantuntijat, sekä todistuksen suorittamastaan koulutuksesta. Koulutuksen käytyäsi sinun on helpompi saada töitä.

Mikä koulutus sopii minulle?

4H-työelämäkoulutukset valmentavat sinua erilaisiin töihin.

Tutustu koulutuksiin tarkemmin kurssisivuilla ja kysy paikallisesta 4H-yhdistyksestä, mitä työelämäkoulutuksia paikkakunnallasi järjestetään.

Töihin koulutusten jälkeen

Koulutusten jälkeen voit tehdä töitä 4H-yhdistyksen kautta. Meillä töihin voi päästä jo 13-vuotiaana. Vuosittain 4H-yhdistykset ympäri Suomea työllistävät yli 5 000 nuorta!

4H-yhdistys toimii työnantajanasi, joka välittää sinut esimerkiksi ulkoiluttamaan asiakkaan koiraa tai leikkaamaan nurmikkoa. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Palkkasi maksaa 4H-yhdistys.