Auta meitä työllistämään

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin.

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Etkö jaksa tai ehdi pestä ikkunoita? Haluaisitko apua nurmikon leikkaamisessa lomasi aikana? Tilaa 4H-nuori avuksesi ja tarjoa samalla nuorelle arvokasta työkokemusta.

4H-yhdistyksen kautta kuka tahansa voi tarjota nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Helpota omaa arkeasi ja anna nuorelle arvokas työkokemus. Työtä tekevät nuoret ovat käyneet 4H:n tarjoaman käytännönläheisen kurssin aiheesta.

4H:ssa on myös nuoria, jotka ovat perustaneet oman 4H-yrityksen. Voit työllistää nuoren myös suoraan hänen yrityksensä kautta. Tutustu 4H-yrittäjiin. Nuoria voivat työllistää yksityiset ihmiset, yritykset, kunnat ja muut yhteisöt.

Ole yhteydessä paikalliseen 4H-yhdistykseen ja tilaa nuori töihin! Yhdistysten tiedot ovat oikeassa alareunassa kohdassa Etsi lähin yhdistys.

4H-nuoret ovat valmiimpia työelämään

Järjestämme nuorille (13+) Ajokortti työelämään -kurssin, jossa he voivat oppia työelämän pelisääntöjä ja asiakaspalvelutaitoja. Kurssin on käynyt jo lähes 40 000 nuorta eri puolilla Suomea.

Nuoret syventävät osaamistaan työelämäkursseilla, joilla opitaan perustaidot esimerkiksi puutarhanhoidosta, metsätöistä, kotitöistä, lemmikkienhoidosta tai lastenhoidosta. Tutustu 4H-työelämäkursseihin.

Etsi lähin 4H-yhdistys

4H:n Kesätyöhaaste: Anna nuorelle kesätyö!

Tartu 4H:n Kesätyöhaasteeseen ja tarjoa yhdeksäsluokkalaiselle kesätyö. Ensimmäinen ovi työelämään aukeaa usein kesätöistä. Kesätyössä opitaan työelämätaitoja ja työ kasvattaa nuorta vastuuseen. Karttunut kokemus vahvistaa nuoren itsetuntoa ja voi tukea myös… Lue lisää...

Ysit töihin -toiminta

4H-järjestön Ysit töihin -toiminnassa parannetaan nuorten talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitoja. Ysit töihin -toiminnassa tarjotaan nuorille valmennusta ja koulutusta. Lisäksi tavoitteena on työllistää nuoria vähintään kahden viikon ajaksi 9. luokan jälkeisenä… Lue lisää...

Tilaa nuori töihin

Tilaa nuori töihin 4H-yhdistyksen kautta ja helpota arkeasi. Samalla tarjoat nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Muistatko, mikä oli sinun ensimmäinen työkokemuksesi? Lue lisää...

Helppi – nuori töihin helposti!

Helppiä arjen askareisiin! Digitaalinen sovellus yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä paikalliset 4H-nuoret.  4H-järjestö on avannut uuden digitaalisen Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat… Lue lisää...