Ota nuori töihin

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin.

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Etkö jaksa tai ehdi pestä ikkunoita? Haluaisitko apua nurmikon leikkaamisessa lomasi aikana? Tilaa 4H-nuori avuksesi ja tarjoa samalla nuorelle arvokasta työkokemusta.

4H-yhdistyksen kautta kuka tahansa voi tarjota nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Helpota omaa arkeasi ja anna nuorelle arvokas työkokemus. Työtä tekevät nuoret ovat käyneet 4H:n tarjoaman käytännönläheisen kurssin aiheesta.

4H:ssa on myös nuoria, jotka ovat perustaneet oman 4H-yrityksen. Voit työllistää nuoren myös suoraan hänen yrityksensä kautta. Tutustu 4H-yrittäjiin. Nuoria voivat työllistää yksityiset ihmiset, yritykset, kunnat ja muut yhteisöt.

Ole yhteydessä paikalliseen 4H-yhdistykseen ja tilaa nuori töihin! Yhdistysten tiedot ovat oikeassa alareunassa kohdassa Etsi lähin yhdistys.

4H-nuoret ovat valmiimpia työelämään

Järjestämme nuorille (13+) Ajokortti työelämään -kurssin, jossa he voivat oppia työelämän pelisääntöjä ja asiakaspalvelutaitoja. Kurssin on käynyt jo lähes 40 000 nuorta eri puolilla Suomea.

Nuoret syventävät osaamistaan työelämäkursseilla, joilla opitaan perustaidot esimerkiksi puutarhanhoidosta, metsätöistä, kotitöistä, lemmikkienhoidosta tai lastenhoidosta. Tutustu 4H-työelämäkursseihin.

Etsi lähin 4H-yhdistys

4H-kesätyöhaaste

Vuosittain tuhannet nuoret työllistyvät 4H:n kautta palkkatyössä tai 4H-yrittäjinä. Ikävä kyllä, samaan aikaan osa nuorista jää vaille kesätyötä. 4H-järjestö on valmis auttamaan yhä useampaa nuorta kesätyökokemusten kartuttamisessa. Haaste yrityksille: Anna… Lue lisää...

Haaste yrityksille: Anna nuorelle 4H-kesätyö

Yrittäjä. Sinä ja yrityksesi voitte olla mahdollistamassa yhä useampien nuorten kesätöitä. Kesätyön merkitys nuoren elämässä on suuri. Se voi jopa ratkaista tulevan uravalinnan, muuttaa nuoren koko elämän suunnan. On vastuullinen… Lue lisää...

Tilaa nuori töihin

Tilaa nuori töihin 4H-yhdistyksen kautta ja helpota arkeasi. Samalla tarjoat nuorelle mahdollisuuden ensimmäiseen työkokemukseen. Muistatko, mikä oli sinun ensimmäinen työkokemuksesi? Lue lisää...