Yritys, tartu 4H-kesätyöhaasteeseen. Sponsoroi ysiluokkalaiselle kesätyö.

Ensimmäinen ovi työelämään aukeaa usein kesätöistä. Kesätyössä opitaan työelämätaitoja ja työ kasvattaa nuorta vastuuseen. Karttunut kokemus vahvistaa nuoren itsetuntoa ja voi tukea myös uravalinnassa. 

Kesätyö voi muuttaa nuoren koko elämän.

Yritys tai yrittäjä, ota vastaan 4H:n kesätyöhaaste ja tue yhdeksäsluokkalaisia nuoria työelämän alkumetreillä. Varmistetaan yhdessä, ettei yksikään nuori jää ilman työkokemusta. Vuosittain yli 7500 nuorta työllistyy 4H-yhdistysten tai oman 4H-yrityksensä kautta.

Miten kesätyöhaaste toimii? 

  • Yritys lahjoittaa 400 €
  • Paikallinen 4H-yhdistys työllistää summalla yhden ysiluokkalaisen kahdeksi viikoksi esimerkiksi paikalliseen nuorisotyöhön tai ostaa palveluita paikalliselta nuorelta 4H-yrittäjältä
  • Yritys saa kiitokseksi tunnisteen, jonka avulla voi kertoa olevansa mukana tukemassa nuorten työllistämistä
  • Lahjoituksesta voidaan kertoa myös paikallisen yhdistyksen somekanavissa – tämä sovitaan aina yrityksen kanssa erikseen. 

Täytä alla oleva lomake, ja otamme sinuun yhteyttä. Mahtavaa, että haluat olla mukana! 

Yrittäjä,

palkkaamme tuellasi (400 €) nuoren joko 4H-yhdistyksen tehtäviin tai tuemme paikallista yrittäjää tarjoamaan nuorelle kesätyötä. 4H-yhdistykset tarjoavat nuorille monenlaisia tehtäviä.

Katso haastevideo lomakkeen alta ja lue lisää 4H:sta työllistäjänä ja yrittäjyyskasvattajana.

Kyllä, otan haasteen vastaan!

  • Yrityksen tiedot

  • Tähän sähköpostiin lähetetään kopio täytetystä lomakkeesta.
  • 4H-yhdistyksillä on valmius sähköiseen laskutukseen.

Paikallinen 4H-yhdistys ottaa yritykseenne yhteyttä ja sopii sponsoroinnista tarkemmin. Kiitos tuestanne!

Lomakkeen tietoja käytetään 4H-kesätyöhaasteessa. Annettuja tietoja ei luovuteta 4H-järjestön ulkopuolelle.

4H on vastuullinen työllistäjä

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään. Olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Tavoitteemme on kasvattaa lapsista aktiivisia

4H on lapsi- ja nuorisojärjestö. Tavoitteemme on kasvattaa toiminnassamme mukana olevista lapsista aktiivisia, vastuullisia, suvaitsevaisia ja yritteliäitä aikuisia.

Edistämme 13–28-vuotiaiden nuorten työelämävalmiuksia ja yrittäjyystaitoja. Kannustamme nuoria löytämään omat vahvuutensa ja uskomaan itseensä. 4H:n arvot pohjautuvat H-kirjaimilla alkaviin sanoihin; Head (harkinta), Hands (harjaannus), Heart (hyvyys) ja Health (hyvinvointi). 

Olemme valtakunnallinen toimija, teemme nuorisotyötä yli 200 4H-yhdistyksessä eri puolilla Suomea. Vuosittain yli 8000 nuorta työllistyy kauttamme joko palkkatyöhön tai 4H-yrittäjiksi. Ikävä kyllä, samaan aikaan osa nuorista jää vaille kesätyötä. Siksi #kesätyöhaaste!