Business Lab on nykyaikaisella teknologialla varustettu oppimisen ja tiedonvälityksen tila, jossa nuoret 4H-yrittäjät voivat kohdata toisensa. Nuorilla on mahdollisuus verkostoitua, kehittää omaa osaamistaan ja yritystoimintaansa.

Nuorten oma verkostoitumistila

Business Lab mahdollistaa nuorten yrittäjyyden tukemisen, sillä tilassa järjestetään esimerkiksi yrittäjyyden koulutustilaisuuksia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. 4H-yhdistykset järjestävät Business Labeissa yrittäjyyttä tukevia kursseja ja tapahtumia sekä tuottavat yhteistyökumppaneiden kanssa asiantuntijaluentoja.

Business Lab on paikka, jossa nuoret saavat yritystoimintansa tueksi teknologisia apuvälineitä. Näitä ovat muun muassa nopea internetyhteys, tietokoneet, tulostin ja kopiointimahdollisuus sekä video- ja kameralaitteet. Laitteiden käyttöön nuoret saavat opastusta 4H:n yritysohjaajalta.

4H:n pidemmän aikavälin tavoitteena on laajentaa 4H Business Lab -konsepti valtakunnalliseksi toiminnaksi. Tällä hetkellä Business Labeja on avattu Helsingissä, Seinäjoella , Oulussa ja rovaniemellä.

Business Lab Helsinki

Helsingin 4H Business Lab toimii 4H-yrittäjien yhteisenä työpisteenä sekä koulutusten ja tapahtumien keskuksena. Labiin voi tulla sparraukseen, kokoontua muiden 4H-yrittäjien kanssa tai vaikkapa järjestää oman tapahtuman. Tilasta löytyy myös studio, jota voi hyödyntää muun muassa omien mainosten kuvaukseen. Business Lab Helsinki sijaitsee Suomen 4H-liiton tiloissa Alppilassa, osoitteessa Karjalankatu 2 A.

4H Business Lab rakennettiin, kalustettiin ja varustettiin yhteistyökumppaneiden tuella: Mukana ovat Yksityisyrittäjäin säätiö, Isku-Yhtymä Oy, Network Services Finland Oy ja Metsä Group Oy. Lisäksi tukijoiden joukossa on nyt myös Nordea.

Yhteystiedot:

Joni Nissilä
4H-yrityskoordinaattori
Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys
p. + 358 50 373 7006
joni.nissila@4h.fi

Business Lab Lappi

Business Lab Lappi on poikkeuksellinen Business Lab, sillä se kattaa koko Lapin alueen 4H-yhdistykset. Ajatuksena on järjestää mm. teemailtoja etäyhteyksien kautta, jolloin kaikki halukkaat 4H-yrittäjät Lapin alueella pääsevät osallistumaan iltoihin ja saamaan tärkeää tietoutta 4H-yrittäjyydestä. Business Lab Lappi sijaitsee Monden tiloissa Rovaniemellä.

Yhteystiedot:

Mia Setälä
Toiminnanohjaaja
Rovaniemen 4H-yhdistys
p +358 400 224 754
mia.setala@4h.fi

Business Lab Oulu

Oulun 4H Business Lab sijaitsee kaupungin keskustassa BusinessAsemalla. 4H Business Lab on alueen 4H-yrittäjien kokoontumispaikka, jossa nuoret voivat kehittää yritysideoita ja verkostoitua. Tilassa järjestetään myös yrittäjyyteen liittyviä kursseja, pop-up -tapahtumia, luentoja ja kokoontumisia iltaisin ja viikonloppuisin.

Katso myös: www.businessasema.com

Yhteystiedot:

Miia Konttinen
toiminta- ja koulutuskoordinaattori
Oulun 4H-yhdistys
p. +358 40 0809938
miia.konttinen@4h.fi

Business Lab Seinäjoki

Seinäjoen Business Lab on viihtyisä paikka, jossa nuoret yrittäjät voivat kokoontua yhteisen pöydän ääreen tai uppoutua säkkituolin uumeniin visioimaan oman yrityksensä uusia ulottuvuuksia. BusinessLab sijaitsee keskustan tuntumassa osoitteessa Ruukintie 70 D 19.

Seinäjoen Business Labin toteutuksessa ovat olleet mukana Seinäjoen 4H-yhdistys, Suomen 4H-liitto, Seinäjoen kaupunki – City of Seinäjoki, Into Seinäjoki Oy, Isku-Yhtymä ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Yhteystiedot:

Mari Viljanmaa
4H-yrityskoordinaattori
Seinäjoen 4H-yhdistys
p +358 40590 9618
yrityskoordinaattori.seinajoki@4h.fi

 

4H Business Lab on myös Instagramissa @4hbusinesslab

4H Business Labin kumppaneita ovat: