MobilePay ja 4H ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa yrittäjyyden aloittamista. MobilePay tarjoamaa nuorille maksutaparatkaisun, johon ei liity laitehankintoja tai kiinteitä kustannuksia.

Yrityksen pyörittäminen helpottuu entisestään, kun MobilePay tarjoaa 4H-yrittäjille helpon tavan hoitaa yrityksen rahaliikennettä. MobilePayn 4H-yrittäjille tarjoama MyShop-maksutapa on kevyt ratkaisu maksujen vastaanottoon, sillä se ei vaadi erillisiä laitehankintoja, eikä yrittäjälle koidu sen käytöstä kiinteitä kustannuksia. MobilePayn ja 4H:n yhteistyöllä autetaan nuoria yrittäjiä hallinnoimaan myynnistä syntyvää rahaliikennettä luotettavasti ja turvallisesti.

Miten MyShop toimii ja miten sen lataan?

4H-yrittäjällä on oltava y-tunnus ja hänen on tunnistauduttava MobilePayn MyShop-palveluun. Kyseessä on pankkipalvelu, joten tunnistautumisvaatimus on vahva (käytännössä pankkitunnukset). Alaikäiset lähettävät lisäksi huoltajien suostumuksen skannattuna.

Ohjeet MyShopin aktivoimiseen ja rekisteröitymiseen: MyShop onboarding flow- 4H

Jos 4H-yrittäjä on alaikäinen, hänen pitää lähettää huoltajien suostumus skannattuna osoitteeseen tervetuloa@mobilepay.fi.