Hae nyt: Rural Out Loud! -seminaari Irlannissa 5.–12.11.2022

Rural Out Loud! -seminaari käsittelee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia. Hae mukaan!

Oletko:

  • 18–30-vuotias
  • kiinnostunut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksista
  • aktiivinen 4H:ssa
  • tulet toimeen englanniksi

Jos vastasit kyllä, hae kansainväliseen seminaariin, jonka Rural Youth Europe ja Macra na Feirme järjestävät Droghedassa, Irlannissa 5.–12.11.2022.

Miksi kannattaa hakea?

Seminaari käsittelee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia yhteisöissämme sekä turvallisen tilan luomista järjestöissä ja yhteisöissä. Seminaariin kannattaa hakea jo kiinnostavan aiheen vuoksi! Aihetta käsitellään non-formaalin oppimisen keinoin, joten opit myös uusia ryhmätyömenetelmiä ja muita menetelmiä, joita voit hyödyntää monissa tilanteissa. Vaikka oppiminen ja käsiteltävä aihe ovat seminaarin pääosassa, iltaohjelmaa ja hauskuutta ei ole unohdettu. Seminaariin osallistuu yli 30 nuorta eri puolilta Eurooppaa.

Mitä seminaari maksaa?

4H-liitto maksaa seminaariin valittujen osallistujien osallistumismaksun 320 e/hlö. Tämä kattaa majoituksen ja ruokailut seminaarin aikana.

Osallistujat hankkivat ja maksavat itse matkalippunsa. Järjestäjä korvaa matkustusohjeita noudattaneille osallistujille puolet matkakuluista.

Osallistujalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus sekä eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Hae nyt!

Täytä alla oleva hakulomake viimeistään 14.9.2022. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätiedot: