Ajankohtaista

 • ”Kaikkea uutta ja mielenkiintoista” – kesätyönhaku alle 18-vuotiaana

  Julkaistu:

  4H-järjestö pyrkii Ysit töihin -kampanjalla mahdollistamaan ensimmäisen kesätyöpaikan mahdollisimman monelle peruskoulun päättävälle nuorelle. Työnhaku ei kuitenkaan ole aina niin suoraviivaista, ja ensikertalaisella voi helposti mennä sormi suuhun. Pyysimme Anni Sohlstenia ja Johanna Ahoa, entisiä ysejä, kertomaan kokemuksistaan ja jakamaan parhaat vinkkinsä kesätyönhakuun.

 • Toiminnanjohtaja Lapinlahden 4H-yhdistykseen

  Julkaistu:

  Lapinlahden 4H-yhdistys ry hakee kokoaikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat: Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Arvostamme myös hankeosaamista, soveltuvuutta työtehtävään ja alueen tuntemusta. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa. Tarjoamme sinulle …

 • Sparrailua ja tukea – Nordealta yritysohjaaja 100 nuorelle

  Julkaistu:

  alt=”” Kevät on monille kiireistä kesätyönhakuaikaa, mutta varsinkin alle 18-vuotiaille sopivat paikat saattavat olla kiven alla. 4H-yrittäjänä nuori voi työllistää itsensä. Yrittäjyyden alkutaipaleella nuoria tukevat Nordean vapaaehtoiset yritysohjaajat. 

 • Uusi kasvatuspäällikkö esittäytyy

  Julkaistu:

  Esittelemme kevään aikana 4H-liiton uusia työntekijöitä. Ensimmäisenä on vuorossa kasvatuspäällikkö Miitta Riekki, joka ammentaa inspiraatiota tehtäväänsä tuoreista luonto- ja eräoppaan opinnoistaan.

 • Lapset ja nuoret – tulevaisuuden tekijät

  Julkaistu:

  Kolme nuorta istuu mietteliäinä kivellä metsässä. Vetoamme äänestäjiin ja tuleviin päättäjiin, jotta lasten ja nuorten hyvinvointi nostettaisiin hallitusohjelmassa keskiöön. 4H-järjestön tavoitteet eduskuntavaaleihin 2023 kiteytyvät kolmeen teemaan.

 • Ilmoittaudu mukaan Pohjoismaiselle 4H-leirille

  Julkaistu:

  Pohjoismaiden yhteinen 4H-leiri järjestetään Norjassa Lomin kunnassa 8.-15.7.2023. Oletko sinä yksi osallistujista? Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.4.!

 • Toiminnanjohtaja Vieremän 4H-yhdistykseen

  Julkaistu:

  Vieremän 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toiminnanjohtaja työtehtäviin kuuluu lapsille ja nuorille järjestettävän toiminnan organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen ja nuorten työllistäminen, 4H-yrittäjyyden edistäminen, viestintä sekä talouden seuranta ja kehittäminen. Työtehtäviin kuuluu myös kotiapupalvelun organisointi. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen hallinnosta, taloudesta ja johtamisesta. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, valmiuksia ja intoa toimia …

 • Ruokakoulujen ilmoittautuminen alkaa – suosittujen päiväleirien teemana lähiruoka

  Julkaistu:

  Ruokakoulu - Matskolan on kaksikielinen lasten päiväleiri, jossa toteutetaan kokkauksen lisäksi maatilavierailuja ja tutustutaan lähiruokaan. Ruokakouluja järjestävät suomen- ja ruotsinkieliset 4H-yhdistykset ympäri Suomea.

 • Haku päättynyt: Toiminnanjohtaja Sulkavan 4H-yhdistykseen

  Julkaistu:

  Sulkavan 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toiminnanjohtaja työtehtäviin kuuluu lapsille ja nuorille järjestettävän toiminnan organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen ja nuorten työllistäminen, 4H-yrittäjyyden edistäminen, viestintä sekä talouden seuranta ja kehittäminen. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen hallinnosta, taloudesta ja johtamisesta yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, valmiuksia ja intoa toimia nuorisotyössä, …

 • Toiminnanjohtaja Hartolan 4H-yhdistykseen

  Julkaistu:

  Hartolan 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 17.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hartolan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, lasten ja nuorten ryhmien ohjaaminen, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Yhdistys on saanut rahoituksen …