4H on mukana Nuori2022-tapahtumassa 4H Business Lab -teemalla

Nuori2022-tapahtuma järjestetään Jyväskylässä 26.–27. huhtikuuta 2022. Tapahtuman tavoite on kehittää nuorisoalan osaamista sekä mahdollistaa hyväksi todettujen toimintamallien leviäminen valtakunnallisesti. 4H:lla on tapahtumassa oma messupiste, jonka teemana on 4H Business Lab.

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät tarjoavat jopa 2 000 nuorisoalan ammattilaiselle, vaikuttajalle ja toimijalle paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. 4H on tapahtumassa mukana nuorten yrittäjyyteen ja verkostoitumiseen liittyvällä 4H Business Lab -teemalla.

4H Business Lab on nykyaikaisella teknologialla varustettu oppimisen ja tiedonvälityksen tila, jossa 4H-yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret voivat kohdata toisensa. 4H Business Labeissa nuorilla on mahdollisuus verkostoitua, kehittää omaa osaamistaan ja yritystoimintaansa. 4H-yhdistykset järjestävät 4H Business Labeissa yrittäjyysaiheisia kursseja ja tapahtumia. Tiloissa järjestetään esimerkiksi yrittäjyyden koulutustilaisuuksia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Messupisteellä vierailijat pääsevät tutustumaan 4H Business Labiin ja voivat jättää nuorille oman rohkaisun. Asiantuntijamme vastaavat pisteellä mielellään 4H-järjestöön liittyviin kysymyksiin ja kertovat lisää ympäri Suomea toimivista 4H Business Labeista. Messupisteellä voi myös osallistua arvontaan. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan messupisteellemme! 

Nuori2022-tapahtumassa on monenlaista ohjelmaa 

Nuori2022-tapahtumassa on runsaasti ohjelmaa, joka pyrkii vastaamaan koko nuorisoalan tarpeisiin ja toiveisiin. Tapahtumassa saa kattavasti tietoa alan ajankohtaisimmista uutisista, tuoreimmista tutkimuksista ja uusimmista menetelmistä. 

Ohjelmassa mm. 

  • Työpajoja ja luentoja 
  • Nuorten harrastaminen Suomessa – tutkimustietoa ja toimintatapoja 
  • Työhyvinvoinnin tarpeet nyt ja tulevaisuudessa 
  • Nuoret vapaaehtoisina ja vaikuttajina 
  • OK Boomer – nuorten ilmiöt nuorisotyön kentällä 
  • Nuorisokulttuuri ja päihteet ennen, nyt ja tulevaisuudessa 
  • TikTok-työpaja 

Tarkempaan tapahtumatarjontaan voi tutustua Nuori2022-sivuilla.

Nuori2022-tapahtuma löytyy myös Facebookista.