Jaakko Nippala Etelä-Suomen aluejohtajaksi Suomen 4H-liittoon

Jaakko Nippala on aloittanut 4H-liiton Etelä-Suomen aluejohtajana 11.2. Toimipaikkana hänellä on Helsinki. ”Paikallistoimijoiden tukeminen on työssä tärkeää ja odotan uudessa tehtävässäni innolla, että pääsen tutustumaan kaikkiin 4H-työtä tekeviin ihmisiin ympäri Etelä-Suomen. Työssä tulen siis liikkumaan paljon”, Jaakko toteaa.

Jaakolle läheisiä ja tuttuja teemoja 4H-toiminnassa ovat nuorten metsäsuhteen kehittäminen, nuorten rohkaiseminen yrittäjyyteen ja työelämätaitojen oppiminen. Hänellä onkin tästä kokemusta monenlaisista yhteistyöprojekteista näihin teemoihin liittyen.

”Toivon tuovani uudenlaisia näkökulmia ja ajatuksia perinteikkääseen järjestöön ja sen kehittämiseen.”

Koulutukseltaan Jaakko on metsänhoitaja Helsingin yliopistosta sekä Yhdysvalloista Pohjois-Carolinan osavaltionyliopistosta. Aikaisemmin hän on työskennellyt Suomen partiolaisilla vuosina 2015–2018 metsäkoordinaattorina ja viimeisimpänä kasvatuskoordinaattorina. Kokemusta on kertynyt myös yliopistolta tutkimustyöstä ja valtionhallinnosta harjoittelussa Maa- ja metsätalousministeriössä sekä Brysselissä Euroopan komissiossa.

”Olen erityisen innostunut työn aloittamisesta, sillä on mahtavaa olla mukana työskentelemässä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien sekä työllistymisen puolesta. 4H valtakunnallisena järjestönä on mielenkiintoinen toimija nuorisokentällä ja sillä on valtavasti potentiaalia, joka saavutetaan yhdessä tekemällä.”

Yhteystiedot:

Jaakko Nippala
jaakko.nippala@4h.fi
p. 050 441  8636