Kansainvälisyyttä kotisohvalla? Ilmoittaudu Online Rallyyn!

Nyt voit osallistua kansainväliseen tapahtumaan ilman matkustamista!

Online Rallyssä

  •  tapaat mahtavia ihmisiä eri puolilta Eurooppaa
  •  opit työssä ja henkilökohtaisessa elämässä hyödyllisiä tietoja ja taitoja
  •  tutustut teemaan monipuolisesti

Rally on eurooppalaisen kattojärjestömme Rural Youth Europen eli RYE:n vuoden päätapahtuma, Rally järjestetään yhteistyössä Slovenian Rural Youth Association kanssa. Koronatilanteen vuoksi Rally järjestetään ensimmäistä kertaa online. Tänä vuonna Rallyn teemana on Rural up! The future of rural work and how to turn rural competencies into business.

BONUS: osallistumalla Online Rallyyn olet etusijalla, kun osallistujia valitaan ensi kesän tapahtumaan.

 

Mitä, missä milloin?

Ajankohta on 1.-6.8.2021. Sunnuntaista perjantaihin tarjolla on hauskaa, inspiroivaa ja innostavaa online- ja offline-ohjelmaa. Online-kokoontuminen on päivittäin klo 20:00 – 23:00 Suomen aikaa. Ruutuajan minimoimiseksi päivittäin on myös offline-tehtäviä.

Suomen osallistujiksi valituille järjestetään Teamsilla Rallyvalmennus perjantaina  30.7.2021 klo 17-18.

 

Kenelle?

Online Rallyyn voivat hakea 18 vuotta täyttäneet 4H:n jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita tapahtuman teemoista. Ohjelma on englanniksi.

 

Mitä maksaa?

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

 

Näin ilmoittaudut

Luei liitetiedostona oleva Call for Participants (linkki tiedostoon alla).Sen jälkeen täytä alla oleva hakulomake englanniksi viimeistään torstaina 29.7.2021. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!

2021 Rally Call for Participants

 

Lisätiedot

Jäikö jokin mietityttämään? Saat lisätietoja sähköpostitse suomeksi johanna.polkki(a)4h.fi tai englanniksi joko office(a)ruralyoutheurope.com tai anja.fortuna(a)zspm.si

 

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.