Nuorisotapahtuma Kööpenhaminassa 12.-17.11.2019 16-22 -vuotiaille, hae nyt!

Rural Youth Europe järjestää 12.-17.11.2019 kansainvälisen tapahtuman vaikuttamisesta kiinnostuneille 16-22-vuotiaille. Lue lisää ja hae mukaan!

Viikon aikana tutustutaan päätöksentekoon paikallisella, kansallisella ja Euroopan tasolla, sekä harjoitellaan vuorovaikutusta päättäjien kanssa. Aihetta käsitellään toiminnallisissa workshopeissa, tutustumiskäynneillä ja esimerkiksi paneelikeskusteluissa. Iltaisin on luvassa hauskaa ohjelmaa, ja osallistujista löydät varmasti uusia ystäviä eri puolilta Eurooppaa.

Järjestämispaikka on Danhostel Copenhagen Bellahøj Kööpenhaminassa Tanskassa, https://copenhagenhostel.dk/en

Kuka voi hakea?

  • ikä 16-22 vuotta
  • pystyt osallistumaan ohjelmaan englanniksi
  • olet kiinnostunut aiheesta
  • olet aktiivinen 4H:ssa

Osallistujilla tulee olla tapahtuman aikana voimassa oleva matkavakuutus ja Eurooppalainen sairaanhoitokortti E111, jonka saa Kelasta ilmaiseksi.

Mitä maksaa?

Osallistuvat hankkivat ja maksavat itse matkaliput Kööpenhaminaan. Järjestäjä korvaa matkakuluista puolet, enintään 125 euroa edellyttäen, että osallistuja noudattaa matkustusohjeita. 4H-liitto maksaa tapahtumaan valittujen osallistujien osallistumismaksun 100 e/hlö, osallistumismaksu kattaa ohjelmaan merkityt ruokailut, majoituksen ja ohjelman. Osallistumiseen voi saada avustusta 4H-säätiöltä.

Hakeminen

Lue lisää Rural Youth Europen nettisivuilta, erityisesti Call for Participants. Täytä alla oleva lomake viimeistään 13.10.2019.

Lisätiedot office@ruralyoutheurope (voit kirjoittaa suomeksi)

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.