Ilmoittaudu mukaan Nordean Business Race -tapahtumaan 9.11.2019

Nordea ja 4H yhteistyössä tarjoavat nuorille yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Lahdessa Nordea Business Race -tapahtuman lauantaina 9.11.2019 klo 10-13.30. Nordean huippuammattilaiset ovat valinneet nuoret vapaaehtoistyönsä kohteeksi.

Mikä Business Race on?

Nordea Business Race on aamupäivän mittainen rata, jossa pääset oppimaan omien taloustaitojen hallintaa sekä pohtimaan kenties oman yrityksen perustamista. Kaikki Nordea Business Racen radat toteutetaan niin pelien kuin kisojen avulla työpajoissa.  Tarjolla on mahtavia palkintoja osallistujille ja saat osallistua Suomen hauskimpaan taloustaitopajaan.

Miksi lähteä lauantaina?

Kerää kaverit koolle, tuu mukaan päivään ja oppimaan uutta! Opi omista taloustaidoista! Tarjolla myös pizzalounasta!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.11.2019. Luovuttamasi tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen.

Tapahtumapaikkojen osoitteet:

Helsinki, Aleksis Kiven katu 7
Lahti, Neljäkaivonkatu 47
Hämeenlinna, Vanajantie 10B, 5. krs

Nordea Business Race 9.11.2019 - ilmoittautuminen

Kilpailu: Suunnittele 4H-harrastajille haalarimerkki!

Osallistu 4H Nuorisotoimikunnan järjestämään haalarimerkkikisaan ja voit voittaa 20€ arvoisen GoGift Superlahjakortin! Kaikki halukkaat ja innostuneet voivat osallistua kilpailuun. Kilpailulla ei ole ikärajaa. Haalarimerkin kuva-aihe tulee esittää 4H-harrastusta ja sen…

4HSuomi ja Siili Solutions ainutlaatuiseen yhteistyöhön Taimiteon kautta

Siili Solutions lähtee mukaan hillitsemään ilmastonmuutosta ja kompensoi kaikkien työntekijöidensä vuosittaisen hiilijalanjäljen. Kompensaatio toteutetaan Suomen 4H-liiton Taimiteko-toimintamallilla, jossa nuoret istuttavat Suomeen uutta hiilinielua. Hiilijalanjäljen kompensointia varten Siili on solminut yhteistyösopimuksen…