Mikrobiologia ja ruokamyrkytykset
Tässä tehtävässä tutustutut mikrobeihin sekä ruokamyrkytysten aiheuttajiin ja niiden ehkäisyyn. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa kokata on Ruokatiedon oppimateriaali elintarvikehygienian opiskeluun. ...
Elintarvikkeiden käsittely ja henkilökohtainen hygienia
Elintarvikkeiden oikea käsittely ja käsittelijän henkilökohtainen hygienia ovat tärkeä osa hygieniaosaamista. Tässä tehtävässä perehdyt näihin aiheisiin. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa koka...
Aloita tästä. Mikä elintarvikkeita uhkaa?
Lupa kokata on Ruokatiedon oppimateriaali elintarvikehygienian opiskeluun. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata Tässä tehtävässä tutustut aihepiiriin ja pohdit, mitkä asiat uhkaavat ruuan turvallisuutta. ...
Puhtaanapito ja omavalvonta
Tässä tehtävässä opiskelet puhtaanapitoon ja omavalvontaan liittyviä asoita. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa kokata on Ruokatiedon oppimateriaali elintarvikehygienian opiskeluun. ...
Elintarvikelainsäädäntö ja mallitesti
Elintarvikelainsäädännön tunteminen on osa elintarvikehygieniaosaamista. Tässä tehtävässä tutustut lainsäädäntöön sekä osaamistestin mallitestiin. Materiaalin löydät osoitteesta www.ruokatieto.fi/lupakokata. Lupa kokata on Ruokatied...
Sissiviljely ja luonnon monimuotoisuus kaupungissa
Sissiviljelyllä tarkoitetaan kasvien kasvattamista esimerkiksi kaupungin joutomaalla tai muulla julkisella paikalla, yleensä luvatta. Sissiviljely on eräänlaista sissisotaa kaupungin harmautta ja kaupunkiluonnon yksipuolisuutta vastaan. ...