Hae nyt! Ensimmäinen maailmanlaajuinen 4H-leiri

Nyt on tarjolla ainutkertainen mahdollisuus – viikko lähdes kolmensadan eri puolilta maailmaa olevan 4H-laisen seurassa.
Etelä-Korean 4H järjestää 23.-28.9.2019 ensimmäisen maailmanlaajuisen 4H-leirin, Global 4-H Leadership Camp. Paikka on Miterre Youth Hostel Jejun saari Etelä-Koreassa. Leirin virallinen kieli on englanti.

Leirin teemana on ”Global Youth, Challenge the Future! Step Forward and Move together!”. Tavoitteina on tiivistää kulttuurienvälisiä suhteita sekä parantaa johtamistaitoja. Ohjelmaan kuuluu workshopeja, luentoja ja tutustumiskäyntejä. Viikkoon mahtuu myös patikointia, pyöräilyä tai ratsastusta. Osallistujat pääsevät tutustumaan kiertoajelulla Jejun kauniiseen saareen ja paikalliseen maatalouteen. Iltaohjelmaa ei myöskään ole unohdettu. Leirin yhteydessä järjestetään 4-H Family Festival, jolle odotetaan 3000 kävijää.

Mitä maksaa?

Osallistumismaksu 500 e/osallistuja kattaa leirimaksun ja edestakaiset lennot Helsingistä. Leirimaksu sisältää leiriohjelman sekä majoituksen ja ruokailut leirillä. Osallistumismaksu maksetaan maaliskuun loppuun mennessä eikä sitä palauteta. Osallistujat hankkivat ja maksavat itse matkavakuutuksen ja mahdolliset rokotukset.

Miten pääsee mukaan?

Suomen 4H-liitto lähettää leirille 10 hengen tiimin, osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Tiimiläisten tulee olla 18 – 28 -vuotiaita. Valintaperusteina ovat aktiivisuus 4H:ssa sekä motivaatio.

Kiinnostuitko? Pyydä leirin ohjelma johanna.polkki@4h.fi (25.2.2019 alkaen) sekä täytä alla oleva hakulomake 12.3.2019 mennessä. Lomakkeesta lähtee kopio 4H-yhdistykseesi.

 

Hakuaika on päättynyt ja osallistujat valittu. Leirikuulumisia kerrotaan syksyllä #4HSuomi -somekanavissa.

 

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.