Haku päättynyt: Metsäharjoittelijaksi Suomen 4H-liittoon

4H on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus-, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia eri puolella Suomea. Metsä ja luonto ovat yksiä toimintamme painopisteistä. Teema näkyy ala- ja yläkoululaisten metsäpäivissä, hiilinieluja Suomeen lisäävässä ja nuoria työllistävässä Taimiteko-toiminnassa sekä lukuisissa kumppanuuksissa ja kehittämishankkeissa.

Suomen 4H-liitto hakee metsäharjoittelijaa 2,5–4 kuukauden ajaksi.

Millaisesta työstä on kyse?

Metsäharjoittelijana pääset tekemään työtä järjestön metsä- ja luontokasvatuksen toimintamallien käyttöönoton ja kehittämisen parissa. Tuet erityisesti paikallisten 4H-yhdistysten toimintaa omalla metsäalan osaamisellasi.

Työskentelet 4H-liiton Tampereen toimipisteessä. Teemme osin etätöitä. Työ edellyttää jonkin verran liikkumista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Teet työtä yhdessä liiton kehityspäällikön kanssa ja hänen ohjauksessaan. Saat perehdytyksen ja tuen kaikkiin tehtäviisi.

Mitä odotamme sinulta?

  • metsäalan opintoja (yliopisto tai AMK)
  • asiakaspalveluhenkeä kohtaamisissa järjestön toimihenkilöiden, kumppaneiden ja nuorten kanssa
  • ratkaisukeskeisyyttä ja viestintätaitoja
  • valmiutta maastotyöskentelyyn sekä mahdollisuutta liikkua ja käyttää omaa autoa
  • metsätietohallintaa ml. ForestKit

Milloin voit aloittaa? Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 1.5.2024. Harjoittelijan palkka on 1850 eur/kk. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 20.2.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sampo.juhajoki@4h.fi. Lisätietoja työtehtävästä saat kehityspäällikkö Sampo Juhajoelta, 050 320 9635. Soittoajat: pe 9.2. klo 13–16 ja ke 14.2. klo 13–16.

Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkosta sekä haastatteluun valituille valinnasta. Haastattelut pidämme Teamsin välityksellä 22.-23.2.2024.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista lähes 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 35.

Lisäietoja: