Haku päättynyt: Metsäharjoittelijaksi Suomen 4H-liittoon

4H on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus-, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia eri puolella Suomea. Metsä ja luonto ovat yksi toimintamme painopisteistä. Teema näkyy lasten Metsäsalapoliisit-kerhoissa, ala- ja yläkoululaisten metsäpäivissä, hiilinieluja Suomeen lisäävässä ja nuoria työllistävässä Taimiteko-toiminnassa sekä lukuisissa kumppanuuksissa ja kehittämishankkeissa.

Suomen 4H-liitto hakee nyt metsäharjoittelijaa 4,5 kuukauden ajaksi.

Millaisesta työstä on kyse?

Metsäharjoittelijana pääset tekemään työtä järjestön metsä- ja luontokasvatuksen kehittämisen ja kumppanuuksien parissa. Tuet paikallisten 4H-yhdistysten toimintaa omalla metsäalan osaamisellasi. Viestit metsäkasvatuksen aiheista järjestön kanavissa.

Työskentelet 4H-liiton Tampereen toimipisteessä. Teemme joustavasti etätöitä. Työ edellyttää jonkin verran liikkumista ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Teet työtä yhdessä liiton kehityspäällikön kanssa ja hänen ohjauksessaan. Saat perehdytyksen ja tuen kaikkiin tehtäviisi.

Mitä odotamme sinulta?

  • metsäalan opintoja (yliopisto tai AMK)
  • kehittämisintoa ja ratkaisukeskeisyyttä
  • halua ja kykyä viestiä monikanavaisesti
  • valmiutta liikkua ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Milloin voit aloittaa? Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 17.4.2023. Työ päättyy 31.8.2023. Harjoittelijan palkka on 1665 eur/kk. Emme edellytä harjoittelutukea. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.2.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sampo.juhajoki@4h.fi. Lisätietoja työtehtävästä saat kehityspäällikkö Sampo Juhajoelta, 050 320 9635. Soittoajat: ma 13.2. klo 12–15 ja ke 15.2. klo 9–12.

Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkosta sekä haastatteluun valituille valinnasta. Haastattelut pidämme Teamsin välityksellä viikolla 10.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista lähes 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 35.