Haku päättynyt: Helppi-harjoittelijaksi Suomen 4H-liittoon

4H on yksi Suomen suurimpia nuorisojärjestöjä, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus-, oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia eri puolella Suomea. Nuorten, erityisesti alle 18-vuotiaiden, työllistäminen on yksi toimintamme painopisteistä.

Helppi on 4H:n tarjoama digitaalinen työpalvelusovellus. Helppi yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt 4H-nuoret.

Suomen 4H-liitto hakee harjoittelijaa 5 kuukauden ajaksi. 

Millaisesta työstä on kyse?  

Harjoittelijana pääset tekemään työtä järjestössä nuorten työllistämisen kouluttamisen, kehittämisen ja ohjauksen parissa. Tuet paikallisten 4H-yhdistysten kesätyöllistämisen onnistumista aktiivisella ohjauksella ja tietoteknisellä tuella. Viestit nuorten työllistämisestä järjestön kanavissa. 

Työskentelet 4H-liiton Tampereen toimipisteessä. Töitä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä. Teet työtä yhdessä liiton kehityspäällikön kanssa ja hänen ohjauksessaan. Saat perehdytyksen ja tuen kaikkiin tehtäviisi. 

Mitä odotamme sinulta?  

  • vähintään AMK-tasoista koulutusta (esim. tradenomi)
  • kehittämisintoa ja ratkaisukeskeisyyttä 
  • halua ja kykyä viestiä monikanavaisesti 
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 
  • järjestelmällistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Milloin voit aloittaa? Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 3.4.2023. Työ päättyy 31.8.2023. Työaika on 80% kokonaistyöajasta. Palkka on 1333 e/kk. Emme edellytä harjoittelutukea. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.2.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anu.parviainen@4h.fi. Lisätietoja työtehtävästä saat kehityspäällikkö Anu Parviaiselta, 044 78 303 22. Soittoajat: to 16.2. klo 13–16 ja ma 20.2. klo 12–15.

Ilmoitamme haastatteluun valituille ti 7.3. Haastattelut pidämme Teamsin välityksellä to 9.3. iltapäivällä tai pe 10.3. aamupäivällä.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H-järjestö muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista lähes 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä, joista liitossa noin 40.